806 Vizualizari

Bruno Icobet, declaraţii impresionante: „Locuiesc tot în apartament şi nu iau bani pentru prestaţii!”

Nu se crede dresor si duce o viata modesta, chiar daca a castigat 50 de mii de euro la "Romanii au talent"

V-aţi întrebat, poate, cum s-a schimbat viaţa lui Bruno Icobet după ce a câştigat, împreună cu cei trei câini ai săi, marele premiu la „Românii au talent”.

Răspunsul îl oferă chiar el: „Viata mea nu s-a schimbat prea mult. Nici nu mi-am pus problema sa imi iau o casa, asta nu ar schimba nimic. Locuiesc intr-un apartament si oricum, chiar daca as sta la casa, cainii nu ar avea cum sa fie tinuti afara, ei nu sunt caini de curte, asa ca ce rost are. Cat despre serviciu, fac ceea ce faceam si inainte de concurs. Am serviciul meu si imi vad de ale mele mai departe. Eu nu sunt nici vedeta, nici nimic. Ei sunt vedetele. Mi-am dorit doar ca acest sport sa fie cunoscut, nu sa ma vada lumea pe mine”, a marturisit acesta, pentru CANCAN.ro.

bruno 2

Mai mult, Bruno nu a vazut o oportunitate de a face şi mai multi bani, după ce a apărut la televizor:

„Eu nu sunt profesionist, la mine e doar placere si iubire pentru animale, atat. Dupa concurs, au venit multi oameni la mine sa le dresez cainii, dar am refuzat. In plus, nici nu traiesc din asta pentru a fi numit dresor. Eu nu am luat niciodata niciun ban pentru reprezentatiile pe care le-am facut”, a mai spus acesta jurnaliştilor de la www.cancan.ro.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X