De 314 Vizualizari

Britney Spears o pierde pe Hannah :(

Starul trece prin cele mai grele momente

 

 

 

 

Ultimele zile au fost un coșmar pentru celebra Britney Spears. După ce a anunțat că a rupt logodna cu iubitul ei și că renunță și la scaunul ei de jurat în emisiunea X Factor, vedeta se pare că mai încasează o lovitură grea: pierderea un suflet drag, cățelușa Hannah.

 

Micuța din rasa Yorkshire Terrier, care a fost cumpărată de Britney în luna noiembrie a lui 2012, este grav bolnavă. Mai rău, Hannah e pe moarte, spun medicii veterinari care fac tot ce le stă în putință pentru a salva animăluțul. Din păcate, nici toți banii din lume nu pot face un miracol, susține publicația americană Radar Online.

 

Diagnosticul puiului este insuficiență hepatică, convulsii și apa în plămâni.

 

”Dacă Britney nu avea bani, tratamentele de ultimă generație la care este supusă Hannah nu ar fi posibilie. Șansele ei sunt mici, dar fără tratament, șansele ei sunt zero”, a spus o sursă. Britney și cei doi băieți ai ei speră totuși la o însănătoșire miraculoasă.

 

Britney Spears a cumpărat Yorkshire-ul cu suma de 1.800 de dolari, dintr-un petshop numit ”Barkworks”, care a fost sancționat și parțial închis pentru comercializarea de animale bolnave.

 

 

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X