De 2051 Vizualizari

Brigitte Bardot i-a trimis o scrisoare deschisă președintelui Traian Băsescu

Actrița contestă metoda eutanasierii.

Actrița Brigitte Bardot a trimis o scrisoare deschisă către președintele Traian Băsescu, în care îi cere acestuia să reconsidere varianta eutanasierii câinilor fără stăpân. Franțuzoaica este o o mare iubitoare a animalelor și s-a mai implicat și în trecut în această problemă cu care se confruntă Bucureștiul.

„În urmă cu câteva zile, un copil în vârstă de patru ani, rănit de un câine, a decedat în lipsa îngrijirilor, în urma rănilor suferite. În faţa acestei drame teribile, ţin să îmi exprim infinita tristeţe şi gândurile mele se îndreaptă înainte de toate către familia sa. Dar sunt, de asemenea, extrem de şocată să aflu că o răzbunare, care nu îşi are locul, se va abate asupra tuturor câinilor din România, chiar şi a celor blânzi”, se precizează în scrisoarea respectivă.

14 Comentarii

 1. BB, lasa-ne in durerea noastra si nu ne mai freca la cap!

 2. Jean Valjean spune:

  nu-i ia baba asta pe toti? dupa tigani am putea exporta in Franta si maidanezi.

 3. Valeriu Toates spune:

  Tanta asta are suficienti bani ca sa faca ceva pentru cainii din romania. Daca chiar tine la ei sa faca ferme in care sa aduca mii. Sunt sigur ca nu va saraci prea tare iar rasplata sufleteasca va fi pe masura. In schimb e usor sa dai din gura si sa nu faci nimic.

 4. rammstein spune:

  Vino de-i ia pe toti in Franta sa vedem ce zic francezii tai cand va omori dintre voi !!!

 5. Ursuletul spune:

  Trimiteti-i acestei babete ,o poza cu copilul sfasiat de caini,ca poate asa,va intelege si senila asta.Si,sfatuiti-o sa isi vada de javrele ei din Franta.

 6. Femeia asta este nebuna! Cica copilul a decedat din lipsa ingrijirilor! A decedat mancat de caini si a fost gasit mort!

 7. Baba senila, a murit un copilas. ESTI PENIBILA ………RUSINE

 8. Nu stiu,cum sa ma fac inteles.Tanti BB ,scleroza,este o boala raspandita,de care suferi,cu siguranta! Dute mata si da lectii,autoritatilor din tara ta.Sau,daca iubesti asa de mult cateii,adopta-i pe toti.Exceptie facand cei care traiesc bine de pe urma lor,TOTI VOR,SA SCAPE DE EI. Asa ca daca vrei,poti sa-i iei pe toti.EU,SUNT UNUL,DIN SPONSORII TRANSPORTULUI! SUNT CATEVA GARNITURI! DAR MERITA.Sa vedem,ce le dai sa manance!

 9. sa-i ia ea acasa la ea pe toti.
  numai din cauza ei s-a ajuns aici!

 10. Mircea Sãndulescu spune:

  As fi recunoscãtor dacã ati transmite Mmei Bardot cele de mai jos. Chère Madamme. Je suis un peu plus vieux que vous mais je vous avez rencontré en France. C’est vrais assez longtemps. Si vous avez eu, dans votre jeunesse et maturité des déceptions sentimentales avec des humains il faut pas „balancer” vers les animaux (chiens). Ionutz – le petit blonde de quatre ans – a été dévoré par cinq chiens vagabonds (c’est plain Bucarest de ces „horreures”).
  Donc entrez vous près de vos chiens mais ne dépasser pas la douleur d’un peuple „térassé” par cette drame.
  Dacã aveti bunãvointa sã trimiteti acest mesaj lui Mme BB vã rog sã-mi confirmati. Aveti adresa

 11. Augustin Man spune:

  Dinsa are niste probleme: regula eutanasierii animalelor neadoptate intr-un termen fix si destul de scurt se aplica si in SUA, unde pisicii i se face radiografie, iar catelului eco-cord (cazuri reale, din documentare, fara nici o exagerare). Asa ca daca ei nu iubesc animalele cind le asigura conditii la noi putem doar visa, nu le iubeste nimeni.

  Cei care iubesc cu adevarat animalele stiu ca o viata buna li se poate asigura doar unui numar limitat dintre ele, asa ca sa lasi un animal se chinuiasca citiva ani in plus nu inseamna iubire.

 12. Daca vrea sa pastreze ciinii sa vina sa ii ia .Am bagat multi bani in ei dar ii dam pe gratis . Daca nu , sa aduca in viata pe copilul ucis de ciini si mai discutam . Nu inteleg de ce i se acorda atit de mare atentie unei persoane care nu a avut alceva decit frumusete cin a fost tinara ca acum nu se mai pune problema . Ce bine a facut pentru progresul umanitatii ?
  Filmele ei nu au avut mesaj au fost doar asa sa vedem o femeie frumoasa .

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X