Sari la conținut
Home » Brian May despre David Beckham: ”A împuşca animale sălbatice pentru distracţie nu este o figură bună, nu dă dovadă de bărbăţie”

Brian May despre David Beckham: ”A împuşca animale sălbatice pentru distracţie nu este o figură bună, nu dă dovadă de bărbăţie”

 Rockerul britanic în vârstă de 69 de ani Brian May a luat atitudine faţă de imaginile apărute în presă în care David Beckham se pregătea să meargă la vânătoare de potârnichi alături de bunul său prieten, regizorul Guy Ritchie, chitaristul exprimând că împuşcarea animalelor nu este un lucru bărbătesc.Chitaristul trupei Queen, Brian May, l-a luat în vizor pe fostul fotbalist David Beckham pentru că a mers la vânătoare de potârnichi, potrivit contactmusic.com, preluat de Mediafax.Brian May şi-a manifestat dezacordul faţă de vânătoarea de săptămâna trecută a lui Beckham printr-un mesaj postat pe Twitter: ”A împuşca exemplare de animale sălbatice pentru distracţie nu este o figură bună, nu dă dovadă de bărbăţie. Acest lucru m-a întristat profund. Beckham este un erou, dar a te implica în cel mai laş dintre ‘sporturi’ în opinia mea este…extrem de dezamăgitor.”

sursa foto - http://www.gq.com
sursa foto – http://www.gq.com
Între timp, potrivit unor surse, David Beckham, în vârstă de 41 de ani, şi Guy Ritchie îşi transportă căţeii de companie cu limuzinele pentru a-i tunde în stil brazilian la un coafor canin, de două ori pe săptămână.Beckham deţine un căţel rasa cocker spaniel englez pe nume Olive şi îşi răsfaţă companionul cu un tratament de înfrumuseţare numit ‘dogzilian’, prin care căţelul este tuns sub coadă.
david-beckham
sursa foto – http://www.mid-day.com
Un apropiat al lui Beckham a declarat: ”E curată nebunie. Beckham şi Guy sunt foarte devotaţi căţeilor lor şi plătesc o avere pentru a-i duce cu limuzina la un frizer canin de două ori pe săptămână. Stăpânii îşi duc ce doi căţeii în vizite la casele lor ca aceştia să se poată juca şi ca să se plimbe împreună. Ştiu că oamenii râd, dar nu le pasă. Se duc la pub-uri cu Olive şi Coco şi îi prezintă altor muşterii.”Tratamentul ‘dogzilian’ ar costa potrivit unor surse în jur de 75 de lire la salonul canin Purplebone din vestul Londrei şi include o spălare completă cu şampon şi o uscare cu feonul, precum şi curăţarea dinţilor şi spray deodorizant.
sursa foto - https://www.thesun.co.uk
sursa foto – https://www.thesun.co.uk