Sari la conținut
Home » Bonele pentru animale sunt din ce în ce mai căutate. Job lejer sau complicat?

Bonele pentru animale sunt din ce în ce mai căutate. Job lejer sau complicat?

Ce este anestezia?

Bonele pentru animale sunt din ce în ce mai căutate. Munca de la distanță și izolarea din timpul pandemiei au determinat mulți oameni să-și adopte animale de companie. Odată cu revenirea la birou, mulți au realizat că nu mai au timp suficient să se ocupe de animalele lor pline de energie.

Steven Van Gucht, un antreprenor, a văzut o oportunitate în această situație. El câștigă 40 de euro pe zi pentru fiecare câine pe care îl are în grijă. Cu toate acestea, munca sa nu este ușoară. El trebuie să ia câinii de la proprietarii lor, să-i ajute să se obișnuiască cu plimbările în grup, iar după joacă să-i aducă înapoi în siguranță.

Bonele pentru animale sunt din ce în ce mai căutate

Steven Van Gucht, antreprenor: „Câinii consumă multă energie când sunt lăsați să alerge liber. Se joacă unii cu alții, aleargă după mingi, înoată. Dacă nu sunt obișnuiți să meargă fără lesă, îi învățăm, astfel încât să se poată integra în grup”.

Steven are o listă lungă de așteptare cu persoane care au nevoie de serviciile sale ca „plimbător” sau bonă de câini. Prin urmare, el este în căutare de ajutoare pentru a face față cererii.

Steven Van Gucht, antreprenor: „Am locuit în America, în San Francisco. Mereu când mă plimbam prin parcuri, vedeam oameni cu mulți câini după ei. M-am întrebat ce fac de fapt. Am intrat în vorbă cu ei și apoi m-am gândit să fac și eu asta. Am început cu un singur câine, iar acum avem grijă de aproximativ 20 de câini pe zi”.

Cum este o bonă de câini?

O bonă de câini este o persoană responsabilă cu îngrijirea și supravegherea câinilor unei familii sau a unui proprietar de câini. Aceasta trebuie să aibă grijă de starea de bine și confortul animalelor de companie și să asigure respectarea regulilor și a rutinei zilnice.

Iată câteva aspecte importante legate de modul în care o bonă de câini ar trebui să se comporte:

  1. Iubire și atenție: O bonă de câini ar trebui să aibă o atitudine iubitoare și blândă față de animalele de companie pe care le îngrijește. Aceasta trebuie să ofere atenție, afecțiune și să creeze un mediu confortabil pentru câini.
  2. Cunoașterea nevoilor câinilor: Este important ca bonă să înțeleagă nevoile specifice ale fiecărui câine pe care îl îngrijește, inclusiv cerințele alimentare, nivelul de exercițiu, regulile de igienă și orice nevoi medicale.
  3. Rutina și disciplina: Bonă ar trebui să mențină o rutină regulată pentru câini, care să includă hrănirea la ore fixe, plimbări zilnice și exerciții adecvate. Disciplina și regulile de bază pentru comportamentul câinilor ar trebui respectate și implementate în mod consecvent.
  4. Siguranța câinilor: Bona trebuie să asigure siguranța câinilor în orice moment. Aceasta trebuie să prevină accesul lor la substanțe periculoase. Obiecte mici pe care le pot înghiți. Și să ofere supraveghere în timpul plimbărilor și activităților exterioare.
  5. Comunicarea cu proprietarul: Bona trebuie să aibă o comunicare deschisă și clară cu proprietarul câinilor pentru a se asigura că înțelege toate cerințele și preferințele acestuia. Este important să se mențină proprietarul informat cu privire la starea de sănătate și comportamentul câinilor, conform stirileprotv.ro.
Etichete: