De 3433 Vizualizari

BOMBĂ!!! Din 2015 animalele salbatice sunt INTERZISE in spectacolele CIRC!

Un pas inainte catre CIVILIZATIE

 

Se scrie istorie în Marea Britanie chiar în aceste momente. Oficialii au anunţat că până în 2015 în circurile de pe teritoriul regatului nu vor mai avea animale sălbatice, interzicând ferm folosirea acestora în industria de entertainment!

elefant circ

 

De curând, Los Angeles a înterzis prin lege folosirea acelor de corecţie destinate elefanţilor.

Acestea se numesc “Bullhooks” şi arată exact ca un instrument de tortura, tăios pe laturi şi ascuţit. El se foloseşte la dresajul elefanţilor, dar şi a altor animale cu pielea tare.

bullshook Michael Cotterman

Revenind la veştile bune din Marea Britanie, oficialii au notat şi că această lege funcţionează deja şi în alte ţări europene (nu în România, desigur!), numind o parte din ele: Austria, Grecia, Croaţia. Până în decembrie 2015 toate circurile trebuie să renunţe la lei, tigri, elefanţi, maimuţe şi orice la animal sălbatic.

 

Această decizie a fost luată după ce mai multe organizaţii au arătat la ce chinuri sunt supuse animalele de la circ şi cum sunt maltratate de circari.

Atentie!!! Imagini foarte dure!!

In spatele cortinelor, la un circ din Rusia

Postul de ştiri BBC a anunţat că cine nu se supune acestei reguli va primi fără drept de apel o amendă de 5.000 de lire (8.000 de dolari).

 

 

Tags:

2 Comentarii

  1. Ar trebui in toate statele membre UE sa fie obligatoriu.

  2. O BOMBA BUNA!
    Sunt impotriva chinuirii animalelor! Nu sunt de acord cu animale chinuite la circ! Ele trebuie sa fie in savana nu in sali de spectacol!
    Nu mi-as duce niciodata copilul intr-un asemenea loc!
    Impotriva distractiei pe seama animalelor!
    Asa ca l-as intreba pe autorul articolului, de ce bomba? Ca sa fie mai atragator articolul? As fi zis SUCCES in loc de BOMBA.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X