1952 Vizualizari

Biroul premierului a CONFIRMAT. Uite ce se întâmplă cu Motanul Larry

Biroul premierului a CONFIRMAT. Uite ce se întâmplă cu Motanul Larry. Schimbarea guvernului britanic implica si parasirea resedintei oficiale din 10 Downing Street de catre familia lui David Cameron si echipa premierului, insa unul dintre locatari, faimosul motan Larry, a primit acceptul sa ramana la aceasta adresa, unde se afla din 2011, scrie, potrivit Agerpres, The Guardian, in editia sa electronica.

Chief Mouser to the Cabinet Office'1

Stapanul soarecilor Larry, un motan tigrat cu maro si alb care conduce ”portofoliul” de prindere a soarecilor, va ramane in resedinta din 10 Downing Street si in perioada urmatoare, cand, cel mai probabil, va ”coopera” cu Theresa May dupa ce aceasta va deveni oficial sefa executivului de la Londra.

Chief Mouser to the Cabinet Office'2

Un purtator de cuvant al biroului cabinetului britanic a declarat pentru The Guardian ca Larry este un ”functionar civil si nu apartine familiei Cameron, si va ramane in continuare” in resedinta.

Despre Larry, care locuieste acolo din 2011 si provine dintr-unul din cele mai renumite adaposturi pentru animale din Marea Britanie ”Battersea Dogs and Cats Home”, se spune ca are un ”simt puternic de pradator”, ceea ce il face potrivit pentru misiunea de prindere a soarecilor.

Chief Mouser to the Cabinet Office'3

In 2011, cand Larry a ajuns la 10 Downing Street, David Cameron a anuntat ca motanul va aduce ”un plus semnificativ” echipei premierului. Inaintea lui Larry, titlul de ”Chief Mouser to the Cabinet Office” a mai fost detinut de pisica Sybil (2006-2009) si motanul Humphrey (1989-1997).

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X