De 575 Vizualizari

Billy a ajuns VEDETĂ pe INTERNET! Are peste 50.000 de fani

Billy, capra vedetă pe internet! Personajul de mai jos are 50.000 de fani pe internet. Nu este vorba despre o vedetă de talie internaţională, ci despre o capră care a devenit animalul de companie al unei americance.

Ea este Billy, probabil cea mai modernă și norocoasă capră pe care aţi văzut-o până acum, dar şi cea mai cunocută. Pe reţelele de socializare are nu mai puţin de 50.000 de fani, iar pozele publicate de stăpâna ei au adunat până acum peste 80.000 de aprecieri.

Jo’lee Shine, stăpâna caprei: “Din Africa până în Haiti, Marea Britanie… cred că am văzut-o şi în Irlanda.”

De când a devenit vedetă, oamenii nu se mai satură să o privească. Un utilizator a postat pe Instagram: “Acesta este contul meu preferat de Instagram”, iar un altul a spus: “Doamne, o ador! Este foarte simpatică!”

Jo’lee Shine, stăpâna caprei: “A devenit viral peste tot. Nu am intenţionat asta! Pur şi simplu s-a întâmplat.”

De ce o capră ca și animal de companie? Femeia spune că se simţea singură, aşa că s-a gândit să îşi cumpere un animal de companie.

Aşa se face că animalul a devenit ca şi copilul ei şi o însoţeşte peste tot. Apariţia excentrică a căpriţei face să zâmbească orice persoană cu care interacţionează, iar în cartier este o adevărată vedetă, potrivit stirileprotv.ro.

 

Meet Billy Gotti, the world's most famous and stylish goat!

Billy Gotti is no regular goat. He's an instafamous celebrity, known for his stylish frocks and statement sunglasses. He's also the son to Jo-Lee Shine, better known as "goat mom."

Publicată de In The Know Creative pe Marţi, 18 iunie 2019

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X