De 192 Vizualizari

Bietul de el: un cimpanzeu decis sa nu se intoarca la Zoo

Chacha este un cimpanzeu care a fugit dintr-o gradina zoologica din Nordul Japoniei. Animalul a incercat cu disperare sa evite capturarea sa si a urcat pe un stalp electric.

Cimpanzeul, de sex masculin, a fost dat in cautare la aproape doua ore dupa ce a disparut de la Gradina zoologica Yagiyama, din Sendai.

Imaginile video surprinse in momentul in care a fost gasit il arata pe Chacha cocotat in varful unui stalp electric. Cimpanzeul este agitat si tipa la muncitorii de la gradina zoologica, hotariti sa il prinda…

Chiar si dupa ce a fost impuscat de o sageata cu sedativ, in spate, cimpanzeul tot a incercat cu disperare sa scape, atarnand de o linie de curent.

In cele din urma a cazut cu capul in jos pe o patura sustinuta de o duzina de muncitori. Din pacate insa, acestia nu au tinut bine patura si l-au scapat pe Chacha pe jos.

Oficialii gradinii zoologice au declarat pentru AFP ca animalul nu a fost ranit, dar ca se afla in recuperare dupa sedativele administrate. In prezent, gradina zoologica a inceput o ancheta cu privire la modul in care cimpanzeu a evadat.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X