Sari la conținut
Home » Bernadette Szocs, cucerită definitiv de un cățel! Frumoasa sportivă nu rezistă fără el nici la antrenamente

Bernadette Szocs, cucerită definitiv de un cățel! Frumoasa sportivă nu rezistă fără el nici la antrenamente

Bernadette Szocs, cucerită definitiv de un cățel! Frumoasa sportivă nu rezistă fără el nici la antrenamente.

Una dintre cele mai frumoase sportive din România, Bernadette a povestit despre noua bucurie din viața sa!

Sportiva noastră, pe lângă frumusețea de invidiat, este și o jucătoare valoroasă pentru România! În vârstă de 25 de ani, ea este multiplă medaliată la Campionatele Europene de seniori, juniori sau cadeți, dominând tenisul de masă atât în țară, cât și pe plan internațional.

În urmă cu o lună, Bernadette a primit un cadou cu totul deosebit! Un cățel din rasa Pomeranian i-a cucerit inima definitiv, și nu se poate despărți de acesta nici măcar la antrenamente.

Pomeranianul e o rasă de câini spitz, originară din Pomerania. Sunt câini de talie mică, atingând o înălțime de 20 de cm și o greutate de 1,9- 3,5 kg.

Când l-a primit, acesta nu cântarea mai mult de 500 de grame:

„Mi l-a făcut cadou de Crăciun prietenul meu și este cel mai frumos dar pe care l-am primit până acum!”, recunoaște Bernadette Szocs, dublă campioană europeană de tenis de masă cu echipa României.

Bernadette Szocs cucerită definitiv de cățel
Noul cățel nu este singurul animăluț din viața sportivei!
Acasă la Târgu Mureș, frumoasa sportivă mai are o cățelușă primită cadou în urmă cu mult timp, ea fiind o iubitoare a animalelor declarată:

“O am și pe Prințesa care e deja bătrânică, are 10 ani. De sărbători am fost la ai mei, i l-am prezentat pe fratele ei, pe Moxy, și chiar s-au înțeles bine. La început i-a fost greu să accepte un alt cățel în casă, dar în final s-a obișnuit cu el”, a mai povestit sportiva pentru Sportsnet.

Pentru că îi este foarte greu să îl lase singur în casă atunci când merge la antrenamente, Berni îl ia cu ea:

„E băiețelul meu, e foarte cuminte, stă în căsuța lui și nu deranjează pe nimeni. Îl iubesc de nu mai pot!”, mărturisește Bernie.

De puțin timp, s-a mutat la București, pentru a se pregăti la clubul la care este legitimată, Steaua. Singurul lucru care o deranjează în Capitală este aglomerația, dar rămâne concentrată pe competițiile ce urmează anul acesta:

„Este un an foarte greu, anul cu Jocurile Olimpice, cea mai mare competiție sportivă din lume, unde îmi doresc o medalie! Mai avem Campionatul European și vreau să ies din nou campioană. Apoi, Mondialele, unde mi-aș dori o medalie”, a încheiat sportiva.