De 9462 Vizualizari

Beatrice Rancea are acasa 17 caini

Beatrice Rancea este cunoscuta drept o mare iubitoare de animale, fapt dovedit si de cei 17 caini pe care-i alaturi de ea in vila din Iasi. Cunoscutul regizor, in prezent director al Operei Nationale din Iasi avea in ingrijire, pe cand locuia in Bucuresti, 22 de caini maidanezi. Dupa ce s-a mutat in Iasi, a luat alaturi de ea 17 dintre acestia, astfel ca, in prezent, a ajuns ca vila ei a ajuns sa arate ca un adevarat adapost pentru maidanezi.

„Nu am avut probleme cu ei. Sunt foarte cuminti, dar pentru ca sunt multi, spiritul de haita este foarte puternic. Doctorii se mira cand ii vad cat sunt de linistiti. Intretinerea lor ne costa, pe mine si pe sotul meu, Doru, foarte mult si nu pot sa le ofer cat mi-as dori. Iarna gatim cam 100 de litri de supa pe zi. I-am obisnuit numai cu hrana gatita. Efortul e mare, majoritatea sunt caini de talie mare. Deparazitarea si vaccinurile ne costa mult”, a povestit Beatrice Rancea pentru Click.

Beatrice Rancea participa in calitate de membru al juriului la show-ul „Ham Talent”, de la Antena 1, unde, vedete sunt animalele….

4 Comentarii

  1. Mosuc Dana spune:

    Respect familiei si mai ales doamnei. Ma intreb de ce nu iau exemplu si altii de la dansa ? Daca nu pot tine un caine acasa pt ca nu au timp sa il ingrijeasca ar putea sa se implice in stoparea macelului asupra lor.

  2. doamna e putin dusa cu pluta ?

    • De ce spuneti acest lucru?oamenii ar trebui sa ia un exemplu sau cel putin sa aibe sufletul unui animal,bland.Noi suntem oameni ei animale dar ele au mai mult caracter decat noi oameni.Second trebui sa ajutam nu sa criticam.

  3. Doamna este un SUFLET RAR asa cum ,din pacate sunt din ce in ce mai putine !!! Dar probabil ca pentru cine nu are capacitatea sa inteleaga ….asa o sa ramana ….”dusa” ! Daca avea postere cu fo „pitipoanca ” probabil ca ar fi primit muuulte lyke – uri !

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X