Bandit și Zoro, doi motăneii din Indonezia atrag atenția lumii. Cei doi motănei, tată și fiu, sunt cunoscuți deja în toată lumea – deși locuiesc pe o insulă indoneziană.

Datorită aspectului lor unic, Bandit și Zoro au devenit vedete în scurt timp, conform New York Post. Zorro are numai 9 luni, dar pe data de 9 iunie a devenit tată. Unul din pui i-a moștenit trăsătura unică și a fost botezat Bandit.

Zorro locuiește în casa lui Indraini Wahyudin Noor, un bărbat de 50 de ani din orașul Banjarmasin și are mai multe pisici.
Indraini i-a dat inițial un alt nume lui Zorro, datorită asemănării cu personajul mascat, din filmul cu același nume, acesta este cunoscut acum ca celebrul luptător pentru dreptate.

Credit line: Profimedia

„Îl cheamă Boy, dar mulţi îi spun Zorro. Am multe pisici, dar aceasta este singura care are mască pe faţă. Este pisica mea preferată! Este o pisică foarte răsfăţată, îşi doreşte mereu să fie mângâiată, îmbrăţişată şi ţinută în braţe. Îi place să se joace mult, dar urăşte să facă baie în fiecare săptămână”, a afirmat proprietarul celor doi motani celebri.

Pisicile au strâns aproape 300.000 de urmăritori pe TikTok și aproape 8 milioane de aprecieri.

@iwhy_ please follow on SV #kittycat #kitten ♬ original sound – lealavenia


Indraini l-a transformat pe Zorro într-un adevărat star pe rețelele sociale, unde a postat nenumărate fotografii cu aventurile lui. A crezut că aspectul său unic merită să fie admirat, dar nu s-a așteptat ca această trăsătură să fie transmisă mai departe.

Credit line: Profimedia

Succesul lui Zoro a explodat în momentul în care Bandit a venit pe lumei și cei doi sunt de atunci protagoniștii unor filmulețe amuzante pe TikTok.