Sari la conținut
Home » Bandit și Zoro, doi motăneii din Indonezia atrag atenția lumii

Bandit și Zoro, doi motăneii din Indonezia atrag atenția lumii

Bandit și Zoro, doi motăneii din Indonezia atrag atenția lumii. Cei doi motănei, tată și fiu, sunt cunoscuți deja în toată lumea – deși locuiesc pe o insulă indoneziană.

Datorită aspectului lor unic, Bandit și Zoro au devenit vedete în scurt timp, conform New York Post. Zorro are numai 9 luni, dar pe data de 9 iunie a devenit tată. Unul din pui i-a moștenit trăsătura unică și a fost botezat Bandit.

Zorro locuiește în casa lui Indraini Wahyudin Noor, un bărbat de 50 de ani din orașul Banjarmasin și are mai multe pisici.
Indraini i-a dat inițial un alt nume lui Zorro, datorită asemănării cu personajul mascat, din filmul cu același nume, acesta este cunoscut acum ca celebrul luptător pentru dreptate.

Credit line: Profimedia

„Îl cheamă Boy, dar mulţi îi spun Zorro. Am multe pisici, dar aceasta este singura care are mască pe faţă. Este pisica mea preferată! Este o pisică foarte răsfăţată, îşi doreşte mereu să fie mângâiată, îmbrăţişată şi ţinută în braţe. Îi place să se joace mult, dar urăşte să facă baie în fiecare săptămână”, a afirmat proprietarul celor doi motani celebri.

Pisicile au strâns aproape 300.000 de urmăritori pe TikTok și aproape 8 milioane de aprecieri.

@iwhy_ please follow on SV #kittycat #kitten ♬ original sound – lealavenia


Indraini l-a transformat pe Zorro într-un adevărat star pe rețelele sociale, unde a postat nenumărate fotografii cu aventurile lui. A crezut că aspectul său unic merită să fie admirat, dar nu s-a așteptat ca această trăsătură să fie transmisă mai departe.

Credit line: Profimedia

Succesul lui Zoro a explodat în momentul în care Bandit a venit pe lumei și cei doi sunt de atunci protagoniștii unor filmulețe amuzante pe TikTok.