De 1918 Vizualizari

Avocatul familiei lui Ionuţ Anghel a spus numele de alint ale câinilor bănuiţi de crimă

Informaţia e importanta în viziunea lui

 

Parintii lui Ionut Anghel

Parintii lui Ionut Anghel

Jurnaliştii de la ziarul Ring au apărut pe piaţă cu informaţii exclusive, de ultimă oră! Avocatul familiei Anghel, Virgil Papuc, a ţinut să facă o serie de dezvăluiri mai mult sau mai puţin decisive în clarificarea acestui caz, însă a menţionat şi numele câinilor care sunt bănuiţi că l-au omorât pe copilul care avea doar patru ani.

 

„Ţiganu`, Milogu`, Albinosu`, Baba, Fetiţa, Aia Mică şi… Floria. Câinele care pătat de sânge ar putea fi Floria. I s-au recoltat probe de sânge. I s-a făcut periaj dentar şi i s-au luat fire de păr din zona botului. Ţiganu’-un câine mare, negru – maro cu negru şi cu guler alb, foarte bătrân – şeful haitei, Milogu’ II, un mascul crem (n.z.R. – Milogul I a fost călcat de o maşină), Albinosu – un mascul alb, Baba – maro-roşcat, talie medie, Fetiţa – maro, Aia Mică – maro-roşcat înspicat cu negru şi… Floria – alb cu pete maro-roşcat. Avem patru femele şi trei masculi (…) Ei sunt în anchetă. Sunt obligaţi să-i ţină în viaţă până la sfârşitul anchetei/procesului. Însă, ca şi în cazul Bosquito, nu ar fi de mirare ca, la sfârşit, câinii care l-au ucis pe Ionuţ să fie primii adoptaţi”, a declarat avocatul, citat de ziarul Ring.

2 Comentarii

 1. Anton Ludovic cainii aceia au ajuns vagabonzi tot din cauza unora iresponsabili ,cine stie care purul adevar,iar moartea unui copil indifferent daca a fost muscat de ciane ,omorat de pedofili ,de proprii parinti ,este o mare durere ,dar ,de ce si in al saptelea ceas acel govern nuda legea sterilizarii obligatory ,o lege impotriva abandonlui ,facut un recesamant al cainilor si microciparea lor ,adaposturi adecvate cu un personal adecvat si educat !…..voi care va bateti in piept ca iubiti copii si va pasa ce faceti?!stii cati copii sunt pe strazi ,orfani ,flamanzi goi ..?de aceia nu va pasa ca vor fi musscati de caini ?sunt ai nimanui ,sunt pe strada….dar de batranii care cersesc ,alungati de proprii copii nu va pasa ca vor fi muscati de cainii vagabonzi?
  A fost un caz nefericit si Dumnezeu sa-l ierte ,dar daca era omorat de un pedofil omorati toti pedofilii?daca era calcat de o masina ,omoarati toti soferii ?daca se ineca intr-o apa ,distrugeati toate apele?Nu asa se face o treaba in democratie ,,de ce nu se da legea sterilizarii la sate si orase ,in functie de venitul lunar si obligatory?ii omorati acum pe toti si peste 2 3 ani vor fi altii pe strada ptr ca multi romani iresponsabili vor la sa catelele sa faca pui si ii vor abandona pe strada ,isi vor abandona si pe cei mai batrani ,si normal se vor inmulti

  • Corect comentariu, dar MIZA- acestu caz a fost aparitia legii exterminarii cainilor strazii.
   1. copilul a fost gasit pe un teren al unei firme si ce sa vezi, cainii ii lingeau ranile( dupa spusele martorilor oculari prezenti si relatat in presa).
   2.daca iei probe de pe botul cainilor, normal sa gasesti si sangele copilului, dar e relevant criminalistic, nu cred.
   3.sangele copilului era masiv intr-o locatie apropiata terenului, ceea ce se presupune ca incidentul s-a petrecut il alta parte , nu pe terenul cu cainii, corpul copilului a fost adus acolo deja mort.
   4. ADNul copilului este identic cu cel inmormantat?
   5.exista fotografii cu cadavrul inainte de autopsie, cu toate muscaturile existente.
   6. neglijenta criminala a familiei Anghel trebuie pedepsita, daca nu exista intelegerea „tacere contra libertate”.
   7.daca autorul omorului nu sunt cainii din incinta terenului, cine este- s-a verificat si pista cainilor de lupta ai proprietarului restaurantului?
   Cerem expertiza criminalistica independenta si prezenta unui etolog in ancheta.
   Vom sta cu ochii pe anchetatori si vom solicita si ajutorul strainatatii, aici este o complicitate si o manipulare demna de un trecut al unei tari nedemocratice.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X