De 1907 Vizualizari

AVENTURA unui pui de pisică a devenit subiect de discuție în Sibiu. Uite cum s-a terminat TOTUL

AVENTURA unui pui de pisică a devenit subiect de discuție în Sibiu. Uite cum s-a terminat TOTUL

Un pui de pisică a rămas blocat pe acoperișul unei case, iar voluntarii Animal Life și pompierii sibieni au intervenit pentru a-i salva viața. Acum, drăgălașa felina are nevoie de o familie care să-l adopte.

“În cursul zilei de ieri am fost anunțați că într-o zonă intens circulată din Sibiu, pe acoperișul unei case proprietate privată se află blocat un pui de pisica. Am cerut ajutorul ISU Sibiu care a răspuns prompt solicitării noastre și după o scurtă intervenție, pisoiul aventurier a fost salvat. Mulțumim ISU Sibiu, pe această cale, pentru implicarea și promptitudinea de care ați dat dovadă!” , potrivit pagina de facebook Animal Life.

pompieri pisica 2

Pisoiul se află acum în grija voluntarilor, însă din cauza numărului mare, de aproximativ 30 de pui preluați într-un timp scurt, dintre care o parte sugari, se caută cazare temporară micuțului până la adopție. Organizația Animal Life va asigura toate cele necesare îngrijirii lui.

pompieri pisica 3

Sursă foto: Animal Life

pompieri pisica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X