Lumea animalelor

Aventură de 160 de kilometri. Ralph a fugit în timpul unei plimbări cu stăpâna sa

Ralph a fugit în timpul unei plimbări cu stăpâna sa în orașul Wrexham din Țara Galilor și a avut parte de o aventură de 160 de kilometri.

Stăpâna câinelui, Georgia Crewe, s-a oprit pentru o clipă să discute cu un alt stăpân în timpul plimbării de dimineață. Atunci Ralph a văzut o oportunitate de a fugi. Când stăpâna sa l-a strigat, el nu a răspuns.

Ralph a fugit în timpul unei plimbări cu stăpâna sa

Ralph a fugit în timpul unei plimbări cu stăpâna sa. Fără să știe, în timp ce ea își petrecea dimineața căutându-și cățelul, Ralph sărise de fapt într-un taxi deschis care se îndrepta spre Aeroportul Manchester.

,,Ne sculăm mereu devreme dimineața și ieșim la o plimbare”, a explicat Georgia. ,,Era întuneric. De obicei, el se comportă foarte bine în timpul plimbărilor. Dar m-am întors și nu era acolo”.

,,Avea patru direcții diferite în care putea merge. Așa că am ales direcția noastră obișnuită, dar el nu a apărut”, s-a plâns stăpâna.

Georgia a primit un apel telefonic de la o femeie numită Becky

,,Am petrecut următoarele trei ore mergând și căutându-l. Aveam prieteni și localnici care îl căutau, dar nu l-am găsit”

Dar patru ore mai târziu, Georgia a primit un apel telefonic de la o femeie numită Becky, care era prietenă cu șoferul de taxi.

,,Ralph se îndrepta către casă”, a spus Georgia. ,,Era evident că îi era frig și un taxi s-a oprit pentru a lua o familie care se îndrepta spre aeroport pentru o vacanță.

Șoferul de taxi a încercat să-l țină în mașină, iar oamenii care mergeau la aeroport au fost foarte amabili.

,,A lăsat familia la aeroport, iar apoi șoferul de taxi s-a întors acasă. Prietena sa, Becky, m-a căutat pe Facebook și m-a sunat.”

Deoarece nu era nicio identificare vizibilă pe gulerul lui Ralph, șoferul de taxi l-a lăsat să rămână în mașină, iar ceilalți pasageri nu s-au supărat să aibă un prieten blănos alături de ei.

Odată ce șoferul a lăsat pasagerii la aeroport, l-a dus pe Ralph înapoi acasă în timp ce a încercat să o caute pe stăpâna cățelului năzdrăvan. Dar, din fericire, mai târziu în aceeași dimineață, Georgia și Ralph s-au reunit.

Și acum, Ralph are un guler nou și o etichetă cu geolocație, în caz că decide să fugă din nou.

,,El este bebelușul meu. Este foarte inteligent și este cu totul neobișnuit pentru el să dispară”, a spus Georgia. ,,A ajuns înapoi acasă, a mâncat un mic dejun consistent și a dormit cea mai mare parte a zilei”, a adăugat aceasta fericită, conform dogtime.com.

Recent Posts

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici. Se spune că pisicile sunt mai puțin…

o oră ago

Pisica ta urinează pe hainele din casă. Cauzele și remediile

De ce pisica ta urinează pe hainele din casă. Mirosul urinei de pisică este foarte…

16 ore ago

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini. Unele rase de câini pot fi foarte…

17 ore ago

Ți-ai pierdut pisica, uite ce trebuie să faci

Ți-ai pierdut pisica, uite ce trebuie să faci! Acestea sunt câteva sfaturi adunate de la…

20 de ore ago

Devotamentul câinilor. Un câine nu vrea să-și lase stăpânul la spital fără să fie și el alături de acesta

Devotamentul câinilor. Un câine nu vrea să-și lase stăpânul la spital fără să fie și…

22 de ore ago

Cât de des pot fi spălate pisicile

Cât de des pot fi spălate pisicile în condițiile în care se știe că pisicilor nu…

23 de ore ago

Parteneri