Avea nevoie de un MIRACOL ca să poată trăi. Viaţa trăită pe străzi este un adevărat calvar pentru câinii fără stăpân. În cele mai multe cazuri, lipsa hranei provoacă probleme grave de sănătate, care uneori le sunt fatale. Din fericire există și oameni minunaţi care vin în ajutorul animalelor abandonate.

Cățelul a ajuns pe mâna unor voluntari  ai unei asociaţii de salvare a animalelor „AMA Animal Rescue” din America. Salvatorii l-au dus imediat pe Zeus, cum a fost numit de ei ulterior, la medicul veterinar pentru a-i îngriji rănile. Până când i-au stabilit un diagnostic și un tratament corect ei s-au temut pentru viața lui, având în vedere că boala de piele de care suferea îi provocase răni adânci, iar infecţia pe care o avea la urechi l-ar fi împiedicat să mai audă vreodată.

Cum nu mai era timp de pierdut, medicii i-au dat lui Zeus cel mai bun tratament. După îndelungi eforturi primele semne de recuperare au început să se vadă. Patrupedul a început să prindă putere, mişcându-se cu mult mai multă uşurinţă, iar pielea şi urechile sale arătau din ce în ce mai bine.Când Zeus s-a vindecat, a fost dat pentru adopție unui cuplu tânăr care știau povestea lui. În ciuda stării îngrozitoare în care patrupedul se afla cu doar câteva săptămâni în urmă, în imagini putem vedea cât de spectaculoasă a fost transformarea lui!

Sursa: AMA Animal Rescue via Youtube, citat de livebiz.ro.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da