De 742 Vizualizari

Automatizare pentru pisica!

Cu sistemul conceput special pentru ea, felina nu se plictiseste vreodata!

Pisicile sunt animale de prada, asa incat nu este de mirare faptul ca Monkey, pisica din videoclipul de mai jos, se descurca destul de bine cu sistemul automat, conceput special de catre stapanul sau pentru a ii da hrana numai cand pune intr-un castron mingile de golf ascunse de stapan prin casa, scrie mashable.com.


Benjamin Millam, cel care a realizat sistemul, se descrie pe pagina de web ca fiind un „tocilar in devenire”. El afirma ca a creat acest sistem interesant pentru ca felina sa sa aiba parte de o viata palpitanta chiar daca traieste in captivitate. In plus, Benjamin spune ca ideea i-a venit dupa ce a citit o explicatie a faptului ca, pisicile exploreaza in mod repetat, aceleasi domenii, in ideea unei stabiliri si supravegheri atente a teritoriului.

„Inventatorul” a mai adaugat faptul ca, are deja cateva solicitari de construire a unor dispozitive similare pentru alte pisicute, insa el recomanda ca, inainte de achizitionarea unui astfel de „alimentator”, felinele sa fie putin instuite, asa cum a fost si Monkey. Pentru „instructie”, Benjamin posteaza, de asemenea, un filmulet cu recomandari.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X