De 4441 Vizualizari

Au umplut ţara de sânge!

Retrospectiva - Animal Zoo editie speciala

Coperta01

17.09.2013

În cele 15 zile care s-au scurs de la incidentul în care micuţul Ionuţ Anghel şi-a pierdut viaţa, animazoo.ro a relatat zeci de cazuri înfiorătoare în care animalele erau schingiuite, bătute cu sadism sau omorâte în cele mai crude moduri. Cei care au recurs la aceste acte de sălbăticie nu şi-au motivat faptele prin expresia “vreau să mă simt în siguranţă pe stradă”, ci prin „aşa merită javrele astea” sau „locul câinelui e în laborator”.

Un câine a fost împuşcat în Capitală, sub ochii stăpânei

02stapana caine impuscat

Incidentul s-a petrecut pe un teren viran din Sectorul 3. Femeia (foto) a iesit la o plimbare obişnuită cu câinele ei. Patrupedul, pui fiind, s-a apropiat de câinii unor indivizi îmbrăcaţi în haine de vânătoare. Unul dintre aceştia a îndreptat arma spre câinele femeii şi a tras fără niciun pic de milă. Cei doi s-au urcat apoi în maşină şi s-au făcut nevăzuţi.

Aceşti indivizi au fost zăriţi în repetate rânduri pe acel teren viran, trăgând cu arma după iepuri, fără să le pese că un om, copil sau adult, poate trece prin bătaia puştii. Bărbaţii se vor alege acum cu dosar penal pentru uz de armă în afara unui sector avizat de vânătoare. Mai mult, „cei doi nu pot invoca autoapărarea deoarece legitima apărare nu se aplică în cazul confruntării cu animalele”, spun vânătorii.

La Moreni (jud. Dâmboviţa) s-a împrăştiat otravă pe străzi

La trei zile de la moartea lui Ionuţ Anghel, în Moreni s-a dezlănţuit iadul. Oamenii s-au trezit în acea dimineaţă cu o imagine greu de tolerat: zeci de cadavre de câini. Unii dintre ei încă se mai agăţau de firul vieţii şi urlau de durere pe caldarâm, în timp ce le ţâşnea sângele pe nas la fiecare încercare de a respira. Autorităţile au pus acest masacru în săpatele unui “autor necunoscut”, care deseori pune otravă pentru câini, noaptea. “Acea otravă poate ajunge în gura unui copil care se joacă sau a unui câine care are stăpân”, a spus o femeie din Moreni.

Pe www.animalzoo.ro primim sute de mesaje care conţin metode de omorâre a câinilor

Zilnic primim cel puţin 50 de mesaje prin care anumiţi oameni ne spun cum e mai bine să-i omorâm pe maidanezi. „Sunt mesaje lungi, coerente în mare parte, în care simţi patosul cu care au fost scrise. Am citit zeci de metode de otrăvire, cum se prepară otrava şi cum trebuie dată ca să nu fi prins, dar am citit mai multe metode prin care poţi ucide un câine în cele mai mari chinuri! Alţii ne-au descris cum au ucis chiar ei câinii de pe străzi. E înfiorător cum gândesc unii oameni, ce plăcere găsesc în uciderea acestor fiinţe. Asistăm la un film de groază şi am ajuns să mă tem de lumea din jur, pentru că dacă poţi face asta unui animal, cu siguranţă poţi face acelaşi lucru şi unui om. Banăm aceste comentarii de la diverşi indivizi, special pentru a nu le da idei altora ca ei”, ne-a mărturisit unul dintre redactorii de la www.animalzoo.ro.

 

13 Comentarii

 1. BlahBlahBlah spune:

  Cu ce difera pozele alea de cele cu porcii taiati de Craciun sau cu mieii taiati de Paste?

 2. ALEXANDRE STARK spune:

  En Roumanie, des monstres torturent des animaux de toutes les manières possibles, ils sont éborgnés, brûlés, découpés, violés par des hommes ou des femmes sans scrupules, par des sauvages barbares.Une association leur vient en aide malgré les difficultés, notamment financières, et avec leur camionnette ils sillonnent le pays afin d’apporter des croquettes et des soins à ces animaux maltraités. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4440525769572&set=a.4440476368337.2181156.1182130201&type=3&theater

 3. Sa muriti voi si cei de la Xcrementu’ zilei, ca asa e cum scrie mai sus?! Io nu cred… Pentru rating asmutiti si pe mama voastra contra tatilor vostri… In alta ordine de idei, si mie mi-a murit un caine drag, dar un caine ce ucide pe strazi, e ca si un ucigas uman. Deasemeni, bunica maica-mi a murit din cauza muscaturilor de caine, „latrand”… Banuiesc eu ca era vorba de turbare. Solutia? Cea finala! Si punct. Cine nu suporta pe nimeni in jur, duca-se… In linistea eterna… Cu parere de rau… Acum jigniti-ma la liber, ca doar nu va condamna nimeni, corect?

 4. Sa curga rauri de sange de javra!

 5. @ Hingheru

  Sa curga rauri de sange din javre ca tine!

 6. Nici nu cred ca merita efortul de a raspunde la cei trei „sfinti” de mai sus… Atat va duce capul, atat puteti, nu e bai, nu toata lumea trebuie sa gandeasca asa mult, e nevoie si de prostime. Politicienii va iubesc la maxim.

  Iar on topic, solutia va fi in cele din urma eutanasierea unui numar mare de caini, dar asta trebuie facuta respectand un cadru legal, nu omorandu-le insine in modurile expuse mai sus.

 7. ce atita paguba cu moartea aluia nu inteleg
  sa fie sanatos

 8. Pascal Daniela spune:

  „OAMENI BUNI”, daca nici macar aceste atrocitati nu v-au zguduit absolut deloc constiinta si nu v-au trezit nici un pic de sentiment de MILA, macar pt faptul ca aceste biete fiinte ( inclusiv pui „extrem de periculosi”) au murit in CHINURI GROAZNICE, este GRAV, noi ca natie suntem pe „drumul cel bun”!!!!!!!!! Cititi aici https://www.animalzoo.ro/psihologul-spune-cei-care-chinuie-animalele-fac-in-general-acelasi-lucru-si-cu-oamenii/#comment-5915 (POATE VA PUNE PE GANDURI ACEST ARTICOL!!!!!! ESTE SFATUL UNUI SPECIALIST!!!!!)

 9. Eu am caine si cei care au avut sau au, inteleg cat de inteligenti sunt aceste animale. Cand citesc stiri ca si acestea, ma doare nu doar pentru ca se omoara fara cap, ci pentru ca un caine chiar are creier si gandeste logic, iar in momentele de chin se intreaba de ce se intampla asta. Un caine nu e ca un peste de acvariu care dupa un metru uita traseul parcurs. Am mai spus-o si repet din nou, nu sunt de acord ca oamenii sa moara din cauza animalelor. Dar, maidanezii acestia nu au ajuns acolo din voia lor si nici nu s-au strans in parlamentul lor cu decizia de a musca oamenii. Unde sunt oamenii care au permis in primul rand asta? Si cei care s-au folosit de caini in ateliere de constructii iar apoi i-au lasat pe drumuri? Fara suparare, omul a gresit, omul sa plateasca. Din nefericire, observ ca multi romani de-ai mei sunt salbatici si in comportament si in gandire, iar problema cu cainii se trateaza de zici ca sunt extraterestrii care au aparut peste noapte, asa, din senin.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X