De 1285 Vizualizari

Au pozat goale pentru animale! SUPERFOTO! ”Mai bine dezbracata decat sa port blana”

Natalie Imbruglia, Pamela Anderson, Christina Applegate, Elisabetta Canalis, Alicia Silverstone, Eva Mendes, Jenna Jameson, Kat Von D si Khloe Kardashian

 

Nimeni și nimic nu le putea aduce împreuna pe aceste megastaruri internationale. Cel puțin așa se credea. Din fericire, toate aceste nume importante din industrii media diferite, au acceptat să reprezinte o singură cauză nobilă: protejarea animalelor.

 

Organizația Peta, cea care se lupta de ani de zile să interzică testarea produselor cosmetice pe animale, jupuirea lor pentru blană și maltratarea lor în scopuri financiare a reușit, de-a lungul timpului, să își treaca de partea lor susținători importanți.

 

Datorită Peta, fanii vedetelor Natalie Imbruglia, Olivia Munn, Pamela Anderson, Christina Applegate, Elisabetta Canalis, Alicia Silverstone, Eva Mendes, Holly Madison, Jenna Jameson, Kat Von D, Khloe Kardashian, Lisa Edelstein au ocazia să le vadă în toată splendoarea lor, adică goale, dar au aflat și faptul că ele au o latură umană, demnă de apreciat: dragostea pentru necuvântătoare.

Cele mai surprinzătoare apariții au fost cele ale Lisei Edelstein, actrița care a interpretat-o pe Lisa Cuddy, în serialul ”Doctorul House”, cat și apariția rockerului Dave Navarro, gol pușcă și el în noul spot Peta.

In galeria foto ii veti vedea si pe Justin Bieber, Chester Bennington (Linkin Park), Jamelia, Jennie Garth, Jessica Jane Clement si altii.

Daca esti de acord cu vedetele, da-le SHARE pe Facebook!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X