Sari la conținut
Home » Trei hoți, SURPRINȘI de camerele de filmat în timp ce furau un pui de labrador. Ce a făcut PROPRIETARUL

Trei hoți, SURPRINȘI de camerele de filmat în timp ce furau un pui de labrador. Ce a făcut PROPRIETARUL

Trei hoți din Luduș, judeţul Mureş, sunt căutaţi de poliţişti după ce au furat un pui de labrador, din curtea unei locuinţe. Camerele de filmat au surprins momentul.

Cei trei nu şi-au dat seama că sunt filmaţi, iar unuia i se vede clar fața atunci când fura câinele. Proprietarii animalului au distribuit imaginile pe Facebook, în speranţa că cineva îi va recunoaşte pe indivizi şi câinele va fi recuperat.

Din nefericire pentru ei, camerele de supraveghere montate în zonă au surprins momentul în care încercau să intre în curțile localnicilor, apoi zăresc într-o curte puiul de labrador de doar şase luni şi încearcă să intre în curte, ca să pună mâna pe el, potrivit stirileprotv.ro.

Unul dintre ei s-a întins peste gard, a luat puiul de câine în braţe, l-a pus într-o maşină şi au dispărut în noapte.

Poliţiştii îi caută pe făptaşi, mai ales că unul dintre bărbaţi pare uşor de recunoscut. Câinele, un labrador auriu pe nume Lord este extrem de iubit de familia care acum suferă după el. Pe piaţă, puiul ar putea fi vândut cu câteva sute de euro.

Atenţie, însă, este microcipat şi are pedigree. Oricine poate da relaţii despre cei trei suspecţi este rugat să sune la cea mai apropiată secţie de poliţie.