4818 Vizualizari

Atenție, MEDICII VETERINARI trag un semnal de alarmă! Cea mai mare GREȘEALĂ pe care o fac stăpânii

Atenție, MEDICII VETERINARI trag un semnal de alarmă! Ce boală este influențată de vremea caldă din această perioadă!

Atenție la căpușe! Chiar dacă este luna octombrie, cresterea temperaturii favorizează reapariția și înmulțirea căpușelor, astfel că în ultimile zile medicii veterinari au avut nenumărate cazuri de babesioză.

Căpușele și parazitii externi devin un real pericol pentru animalele de companie! Mai mult, încălzirea bruscă a vremii au favorizat și au grăbit inmulțirea lor, făcând parcurile și spațiile verzi adevarate focare.

Medicii veterinari au inceput lupta cu babesioza, o boala periculoasa si adesea fatală dragelor noastre animale de companie. O singura muscatura de capusa e suficienta pentru a o transmite.

”Nefericiții stăpâni care trec prin această problemă spun că au ținut animalul doar două minute afară, în curte, apoi a fost ținut doar în brațe, dar tot a luat o căpușă… Nu contează timpul de expunere!”, ne atenționează dr.Radu Ionescu.

Așadar, specialiștii trag un semnal de alarmă vizavi de planul de deparazitare externă, trebuie respectat cu strictețe de toți deținătorii de animale. Viața lor poate depinde de acest mic gest.

La noi pe site găsiți prospectul care tratează Babesioza.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X