De 1140 Vizualizari

Atenție, GABARIT DEPASIT!

Obezitatea afectează și câinii, nu doar oamenii

După ce vei vedea imaginile cu câini obezi, cu siguranță vei avea mai multă grijă de alimentația patrupedului tău!

E bine de știut că 10 kilograme în plus peste greutatea lui normală îi ia ani buni de viață, pe lângă faptul că îi ia energia specifică unui câine.

Soluția pentru a-ți scăpa câinele de greutatea nedorită este mișcarea (2 ore pe zi) și alimentația sănătoasă (porționată în cinci mese mici pe zi).

 

 

5 Comentarii

 1. Numai tampenii…cum sa-i dai cinci mese pe zi:)))?…2 maximum. Ce medic v-a dat informatia asta? sau ati inventat-o voi?

  ”10 kilograme în plus peste greutatea lui normală îi ia ani buni de viață” – aici vb deja de obezitate morbidă. orice kilogram in plus ii scade speranta de viata cainelui.

  Puteati explica mai bine, dar v-ai multumit sa dati 5 poze, 2 paragrafe si gata articolul!

 2. si eu tot 2 mese pe zi ii dau cainelui. este o femela de saint bernard. miscare, hrana corespunzatoare,vaccinurile si multa dragoste. la 7 ani arata ca o pustoaiica :) vorba vine

 3. 10 kilograme în plus peste greutatea lui normală îi ia ani buni de viață, pe lângă faptul că îi ia energia specifică unui câine.-10 kilograme ii ia ani buni?? si tot 10 kg ii ia energia?

  voi faceti acordul subiectului cu predicatul, analfabetilor??

 4. lefter elvis spune:

  imi place ft. mult ca este gras dar din punct de vedere medical nu e bine dar imi place cum arata in fotografie. sant un iubitor de animale imi plac de toti cainii si de cei maidanezi si chiar astazi am iesit in oras 1.02.2013 -si am cumparat 4 paini si leam inpartit in oras cainilor maidanezi, si ma bucur ca am facut acest fapt nu e prima data si o voi facemereu si am mai facuto cand ies la cumparaturi fac acest gest si voi iubii pt. tot deauna aceste animale si voi spera ca statu roman sa rezolve si legea in care toti presedintii de condilii judetene sa poata transmite celor care sant in cauza sa efectueze proecte pt, a se obtine fonduri europene de a se steriliza acesti caini pt. a se nu se mai cjinui de s sta pe drumuri si e si spre binele lor asta ne lipseste astazi in romania in privinta acestei probleme .
  Aderesa mea de mesenger este lefteraneta@yahoo.com

 5. As dori, daca se poate, sa sugerati sau sa retzaliai o emisiune unde sa ni se prezinte meniuri asemanator cu aceasta campanie. Spun aceasta deoarece mai exista multe alimente sanatoase decat cele prezentate in meniul campaniei, dar noi nu stim cum sa ni le asociem. Mentionez ca nu vreau sa slabesc ci sa ma mentin.Am respectat si meniul si antrenamentele de la campanie si nu am slabit deloc, dar ma simt mult mai bine si mai energica, cred ca datorita antrenamentului. Avem nevoie de liste cu meniuri propuse, va rugam mult, mult, meniuri diversificate. Va rugam mult sa ne ajutati. Multumim. Suntem fanii emisiunii dumneavoastra, chiar daca suntem tineri si sanatosi deocamdata.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X