De 3511 Vizualizari

ATENȚIE! Câinele tău NU are voie să pună gura pe aceste ALIMENTE! „ Un câine de talie mică, care mănâncă… poate chiar și muri”

Asa NU!

ATENȚIE! Câinele tău nu are voie să pună gura pe: sâmburii de caise, piersici, struguri și ciocolata. Cât de periculoase sunt? Medicul veterinar Liviu Harbuz a vorbit despre interdicțiile ce țin de acest subiect.

„Ciocolata este toxică. Un câine de talie mică, care mănâncă o ciocolată întreagă, mai ales o ciocolată neagră, poate chiar și muri. Mai sunt și alte alimente care sunt foarte toxice, cum ar fi sâmburii de caise, de piersici”, a explicat Liviu Harbuz la interviurile DC News.

„Câinele meu, cu care locuiesc la Snagov, în fiecare vară-toamnă, se urcă în copac și mănâncă piersici și caise. Anul trecut, tot piersicul l-a mâncat!”, a mai zis Liviu Harbuz.

„Pepenele roșu conține foarte mult zahăr, dar în proporție de 80% este apă, deci este bun pentru hidratare. Grijă la struguri! Sâmburii de struguri sunt foarte toxici pentru câini”, a subliniat medicul veterinar care a precizat că mâncarea pentru câini, din comerț, nu conține sare.

Un singur comentariu

  1. Am un akita american are 8 luni si mananca struguri la greu .Pana acum nu a facut diaree sau a vomitat,ma rog poate nu am observat eu ..dar mananca struguri din via din curte mai ales aia negrii ii place.Ce sfaturi imi dati?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X