Sari la conținut
Home » Așteptările unui cățeluș adorabil! Patrupedul își aștepta nerăbdător noua familie, însă ea nu a mai apărut

Așteptările unui cățeluș adorabil! Patrupedul își aștepta nerăbdător noua familie, însă ea nu a mai apărut

Așteptările unui cățeluș adorabil! Patrupedul își aștepta nerăbdător noua familie, însă ea nu a mai apărut.

Familia a decis să nu își mai facă apariția!

Pentru căţeluşul Vincente, în vârstă de trei luni, ocazia găsirii unei familii pentru totdeauna l-a pus în situația în care a trebuit să fie aranjat pe măsură.

Căţeluşul a aşteptat cu răbdare ca familia interesată de el să ajungă la adăpost pentru a-l adopta. Atât Vincente, cât şi Fundaţia ONG Rescátame au fost deosebit de entuziasmaţi de această ocazie, dar lucrurile nu au mers aşa cum era planificat.

Din păcate, familia adoptivă nu a mai apărut niciodată. După ce au semnat toată documentaţia, s-au răzgândit în ultimul moment, lăsându-l devastat pe bietul Vincente.

Reacţiile au fost impresionante şi postarea a devenit rapid virală.

Cu toate acestea, la fel ca majoritatea adăposturilor, cel operat de Fundaţia Rescátame ia în serios fiecare cerere primită şi tratează cu prudenţă persoanele dornice de adopţie.

„Nu vrem să avem nici cea mai mică îndoială că cei blănoşi nu sunt pe mâini bune pentru tot restul vieţii”, a declarat un voluntar al adăpostului.

De asemenea, încurajează oamenii să-şi amintească că adoptarea unui câine este un angajament pe tot parcursul vieţii, nu o decizie pe care să o ia în glumă.

Din fericire, după multe căutări, Vicente şi-a găsit în cele din urmă o casă şi o nouă familie iubitoare.

„Mulţumim tuturor celor care şi-au arătat interesul – nu am fi crezut niciodată că povestea va ajunge atât de departe. Vrem să vă spunem că Vicente a fost deja adoptat de o familie frumoasă.”

Așteptările unui cățeluș