Sari la conținut
Home » Asociația Animal Life anunță startul unei campanii de castrări a câinilor și pisicilor din Rășinari!

Asociația Animal Life anunță startul unei campanii de castrări a câinilor și pisicilor din Rășinari!

Asociația Animal Life anunță startul unei campanii de castrări a câinilor și pisicilor din Rășinari!

Efortul și lupta pentru sănătatea animalelor de companie continuă cu un nou proiect!

Potrivit mesageruldesibiu.ro, ieri a fost startul unei noi campanii de castrări a câinilor și pisicilor. De această dată, cu ajutorul Primăriei Rășinari, asociația Animal Life își continuă misiunea de a proteja viața animalelor de companie:

„2020 a însemnat pentru Animal Life 854 câini și pisici castrate. Este adevărat că am fost dezamăgiți după recordul de peste 1.200 de animale din 2019, însă pandemia și-a spus cuvântul și în această privință. 2021, pe de altă parte, are semne bune: începem în forță sezonul de primăvară cu o primă campanie de castrări finanțată de Primăria Rășinari și îi mulțumim din suflet domnului primar Bogdan Bucur pentru deschiderea și eforturile sale. Campania este destinată locuitorilor comunei Rășinari și se va desfășura în perioada 6 – 11 aprilie. Vom lucra cu profesioniștii de la RED VETS-PET CLINIC, dr. Nae Cornel și Ella Bogdan. Avem planuri mari în județul Sibiu în acest sezon cald: mai multe campanii de castrări pentru mai puțină suferință și mai multă decență”, anunță cei de la Animal Life.

Asociația Animal Life anunță startul unei campanii

Animal Life este o organizaţie non-profit, fondată în 2006, a cărei membrii sunt voluntari aduşi împreună de dragostea faţă de animale şi natură. Am pornit la drum în 8, unii au plecat, unii au rămas, prieteni noi ni s-au alăturat de-a lungul anilor, și iată-ne acum, 10 ani mai târziu, animați de aceeași dorință de construi o lume mai bună, cu oameni care respectă toate formele de viață.

Pentru a construi această lume întreprindem atât activități de conștientizare și educație cât și acțiuni practice, de intervenție în cazul animalelor care au nevoie urgentă de ajutor.