De 2372 Vizualizari

Asa DA! Cafeneaua cu pisici, din Cluj, a primit aviz de functionare

Cleopatra (sau Cleo), una dintre pisicutele din cafenea...

„Lady Cat”, cafeneaua cu pisici deschisa recent de o tanara clujeanca intreprinzatoare, Raluca Anita, a generat mult interes din partea clujenilor. Potrivit ziardecluj.ro, Raluca, absolventa de jurnalism a reusit sa cucereasca inimile clientilor sai prin aceasta idee minunata de terapie cu animale, un exemplu de antreprenoriat pentru tineri. Insa oricant de placuta ar fi unora ideea tinerei intreprinzatoare, „cafeneaua cu pisici” s-a oprit din functionare din cauza faptului ca nu primise autorizatie de functionare de la Directia Judeteana Sanitar Veterinara.

cafenea1

Totusi, in aceasta dimineata, potrivit sursei mentionate, Ioan Oleleu, seful Directiei Sanitar Veterinare, „un om umblat prin lume si cu experienta manageriala”, s-a implicat decisiv in rezolvarea problemei si a dispus autorizarea locatiei unde functioneaza „Lady Cat”.

Ziar de Cluj ii dedica rubrica „Jos palaria” sefului DSP-ului clujean, Ioan Oleleu, si apreciaza stilul modern de gandire, asa cum ar trebui sa existe in orice institutie de stat.

„A fost o neintelegere, dar azi am aprobat autorizatia. Chiar vreau sa ma implic si la nivel personal si sa sponsorizez niste ceaiuri pentru a-i aduce pe copiii cu dizabilitati in cafenea. Terapia cu animale este extrem de utila. Eu am mai fost in asemenea locuri in strainatate si ma bucur ca si in Cluj-Napoca, un agent econmic a investit in asa ceva. Cluj-Napoca este un oras modern si oameni precum Raluca Anita pot contribui si mai mult la acest statut”, a declarat pentru Ziar de Cluj Ioan Oleleu.

Un singur comentariu

  1. Da, incepem sa ne DESTUPAM la minte!
    Felicitari acestui domn, Ioan Oleleu,!….De-ar fi mai multi ca dumnealui!…in cadrul DSV-urilor!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X