De 3048 Vizualizari

Așa cum un contabil își cară servieta cu acte, așa l-am luat și eu pe Thomas

O noua fila din Jurnal de Veterinar!

Dr. Alexandra Mladin

 

” Pe Thomas l-am cunoscut în urmă cu 2 ani. Era un motănel mare, tigrat, cu niște ochi mari și verzi, veșnic mirați. A venit într-o seara la cabinet, împreună cu stăpâna lui, o femeie în vârstă,care reprezintă idealul meu de bunică… O femeie blândă, frumoasă, cu foarte mult bun simț, care se încăpățânează să-mi spună ;;doamna doctor;; , deși am rugat-o în nenumărate rânduri să îmi spună simplu, Alexandra.

Motănelul a preluat multe din calitățile stăpânei. Deși era mort de frică atunci când ajungea pe masa de consultații, îmi permitea să îi fac orice. În urma analizelor, Thomas a fost diagnosticat cu rinotraheită asociată cu caliciviroza, două afecțiuni urâte, care afectează mult starea generală a animalului. Avea febră, ganglionii măriți și dureroși, îi curgea năsucul, avea răni în guriță și asta îi făcea imposibilă hranirea.

Cu multă rabdare din partea mea, dar în special a lui, pentru că el era cel care suporta toate durerile, s-a vindecat. Din păcate, era un pisoi care obișnuia să iasă destul de des în curte și, astfel, problemele lui reapăreau periodic, la interval de câteva luni”…

 

Citeste toata povestea lui Thomas in revista ANIMAL ZOO, oferita gratuit ca supliment in ziarul EVENIMENTUL ZILEI!

Animal Zoo se gaseste la chioscurile de ziare DOAR AZI!

Tags:

2 Comentarii

  1. Am o pisuica Minka,foarte cuminte,foarte curata,adica nici o problema– JUR,ca daca nu era pisicuta ,eram azi ,poate si moarta!-Am avut un accident de munca(jaf),am fost operata si pisicuta ,era prima care,ma intreba (mai po-ti? )-O am de 13 ani si ajut si la case de animalute !!

  2. unde este comentarul meu?? Cred ca nu e nimic explicit !!!!!!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X