De 762 Vizualizari

Asa ceva…Un labrador este acuzat ca a provocat un accident, dupa ce urcat la volanul unui TIR

Cum s-a petrecut incidentul, ce pagube s-au produs si reactia Politiei...

Un caine labrador este invinuit pentru un accident rutier in care a fost implicat un TIR, accident care s-a inregistrat in statul american Minnesota.

Politia spune ca labradorul a pornit accidental vehiculul care era in ralanti, in timp ce soferul, in acelasi timp si stapanul cainelui, era in magazinul unei benzinarii de la marginea autostrazii 169, in Mankato, Minnesota, potrivit Huffington Post.

Autocamionul a rulat cu viteza mica in afara parcarii si s-a oprit intr-o bordura inalta, la mica distanta de benzinarie, dupa ce a lovit o masina parcata si un pom.

Un trecator si-a dat seama de ceea ce se intampla, a sarit in cabina si a oprit motorul TIR-ului. A fost uluit cand a vazut ca in cabina nu era o persoana, ci un caine, care statea pe scaunul soferului.

Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita in acest incident, iar oamenii au fost atat de amuzati de cele intamplate incat nimeni nu a depus vreo plangere, nici macar proprietarul masinii lovite.

„In toata cariera mea nu am mai intalnit asa ceva”, a declarat amuzat Daniel Schisel, politistul care a sosit la locul accidentului.

Evident, toata lumea care a asistat la aceasta intamplare a facut poze, iar zeci de imagini circula acum pe retelele de socializare.

labra2

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X