Sari la conținut
Home » Aruncată dintr-o mașină aflată în mers, o pisică este salvată în mod miraculos de un copil!

Aruncată dintr-o mașină aflată în mers, o pisică este salvată în mod miraculos de un copil!

  • de

Aruncată dintr-o mașină aflată în mers, o pisică este salvată în mod miraculos de un copil!

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca băiatul să salveze o pisică abandonată

O familie a fost martora unui eveniment cu totul emoționant, într-o zi care părea ca oricare alta. La un moment dat a văzut o deschizându-se un geam la o maşină aflată în mişcare şi imediat o pisică a fost aruncată din ea.

Copilul pe nume Gavin a ieşit în grabă din maşină şi a semnalizat celorlalţi şoferi să se oprească pentru a putea ajunge la felină şi a o salva.

„În stare de şoc, priveam cum pisica s-a lovit de asfalt şi apoi s-a ridicat buimacă şi a început să alerge haotic de-a lungul autostrăzii, apoi s-a îndreptat către un pod suspendat aflat în dreptul meu”, a declarat Erin pentru portalul Love Meow.

Gavin a fugit spre pod şi în cele din urmă a reuşit să prindă pisică speriată.

„Nu sunt sigură din ce motiv eram mai şocată, din cauza pisicii care a fost aruncată pe fereastra unui vehicul aflat în mişcare pe autostrada 196 sau din cauza fiului meu care efectiv a zburat din maşină şi s-a repezit spre un pod pentru a salva o pisică.”

Pisica traumatizată respira foarte greu. Ghearele îi erau smulse din cauza luptei crâncene de a se opri pe asfalt.

„Pisica s-a ghemuit direct în braţele lui Gavin, iar el a ţinut-o strâns şi a tot mângâiat-o pentru a-i arăta că nu-i vom face rău şi că vrem să-i câştigăm încrederea.”

Mama şi fiul au dus-o pe Lucky la „BluePearl Animal Hospital”, iar echipa a avut grijă de ea şi i-au dat medicamente pentru ameliorarea durerii.

Câteva zile mai târziu, un străin amabil a aflat de cele întâmplate de pe Facebook şi s-a oferit să plătească o bună parte din cheltuielile medicale.

Cei doi prieteni au devenit foarte apropiați.

„Lucky știe că Gavin a salvat-o, iar legătura lor este una pe care pur și simplu nu o pot descrie”, povesteste Erin. „Lucky este până acum cea mai dulce pisică pe care am întâlnit-o vreodată! Este atât de scumpa, jucăușa și pur și simplu adorabila! ”

O pisică
O pisică