Sari la conținut
Home » Artista de la noi care crede în reîncarnarea pisicilor

Artista de la noi care crede în reîncarnarea pisicilor

Extrem de dezinvoltă în cariera ei, artista are o mare slăbiciune. Cei care o cunosc știu că aceasta, dacă ar putea, ar lua acasă toate animalele pentru a avea grijă de ele.

Vedeta care adoră animalele de companie

Fără doar și poate, Ruby este una dintre vedetele care adoră animalele. Spre deosebire de mulți colegi de-ai ei de breaslă care preferă să cumpere câini și pisici de rasă, bruneta adoptă. Ruby a adoptat deja multe animale și nu se va opri.

Cei care o urmăresc pe Ruby, știu foarte bine că nu o sensibilizează nimic mai mult decât bătrânii și animalele.

Artista locuiește cu bunica ei în penthouse-ul pe care îl deține și este mai fericită ca niciodată. În acest fel, vedeta consideră că îi mulțumește pentru toate eforturile pe care le-a făcut baceasta pentru ea.

Așa cum am menționat, acestea nu sunt singure în locuința de lux a lui Ruby, ci sunt înconjurate de mulți blănoși. Vedeta are o slăbiciune pentru animale. În special pentru cele abandonate. Dacă ar fi posibil, Ruby are lua toate sufletele fără adăpost la ea acasă. Dar cum nu poate să facă asta, momentan, se mulțumește cu blănoșii pe care îi are, deja, în grijă.

Artista de la noi care crede în reîncarnarea pisicilor

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, bruneta a vorbit despre cum a primit semne de la animăluțele ei care au decedat.

Recent, lui Ruby i-au murit doi dintre motani și a fost extrem de tristă. Cu timpul, rănile s-au vindecat și a ajuns la concluzia că viața animăluțelor nu s-a încheiat pe Pământ. Artista crede foarte mult în reîncarnare și susține că are și dovezile concrete pentru asta.

Fanii ei cunosc foarte bine episodul în care Ruby a fost vizitată de un fluture care refuza să mai plece din părul ei. Acela, crede artista, a fost primul semn primit de la animalele ei.

Ruby nu a vrut să simtă prea mult lipsa celor doi motani, așa că a adoptat alții. Potrivit spuselor ei, animăluțele noi au aceelași comportament ca foștii ei pisoi. Iar asta nu poate fi o simplă coincidență.