Sari la conținut
Home » Arta in sprijinul Asociatiei Kola Kariola

Arta in sprijinul Asociatiei Kola Kariola

  • de

La sfarsitul lunii ianuarie, o colega a venit sa-mi spuna ca Asociatia pentru Protectia Animalelor Kola Kariola, organizeaza o strangere de fonduri si produse pentru cateii din adapostul Asociației. Simpatica, ca de obicei, a solicitat si o mica contributie, urmand ca de restul, cumpararea produse si predarea catre reprezentantul Asociatiei Kola Kariola,  sa se ocupe personal.

Actiunea a fost un succes cum spunea pe o retea de socializare d-ul Marius Chirca: „Acum pot spune ca sunt fericit, sunt fericit pentru ca o buna perioada de timp nu voi mai avea grija boabelor petru catei, ba mai mult or sa aiba cate o portie de mancare de mai buna calitate.
Va multumesc din suflet tuturor celor care ati fost prezenti la colecta, va multumesc tuturor celor care-mi sunteti mereu aproape. Vreau sa va spun ca un numar foarte mare de persoane mi-au sarit in ajutor in ultima perioada, m-au ajutat sa-mi revin dupa perioada grea prin care am trecut datorita atacurilor la care am fost supus.
Vreau sa multumesc membrilor MDPA care si-au facut simtita prezenta si la aceasta colecta, multumesc Cosmina Cerva, Codruta Cerva , Ioana Rosenberg, Ruxi Pistea, Georgiana Neagu, Remus Chirila, „Fanel” care au stat ore in sir in fata magazinulul specializat cerand ajutor petru cateii din adapost. Multumesc Rudi Hofmann ptr ca ne-a pus duba la dispozitie petru strangerea colectei. Multumesc Lucian Mirea Lucian si Ancuta Elena Mirea care desi au foarte multi catei in grija au venit si au stat ore alaturi de noi. Multumesc Adina Voinea ptr tot ceea ce faci pentru noi.
Nu fac diferente, dar nu pot sa nu multumesc in mod special doamnelor Natalia Starcea, Antoanela Virginia Comsa, Gabriela Nicolae, Simona Butaru, Ultras Cristina, Andrei Rodica, persoane nelipsite de la orice eveniment facut pentru adapost.
In afara de faptul ca mi-am dorit sa strang mancare, aceasta colecta a fost si un prilej sa vad cati oameni imi sunt aproape si cred in mine.
Sunteti multi….foarte multi….am 4 pagini scrise in agenda cu numele voastre. Impreuna am strans 1820 kg mancare, 122 conserve si multe mere, morcovi, sfecla si zahar cubic ptr cai.

 

O alta actiune a Asociatiei Kola Kariola, la care am participat cu mare placere, a fost organizarea unei licitatii de arta organizata in mediul on-line. Bineinteles, Gabriela, colega iubitoare de animale, mi-a spus de aceasta.

Artista Diana Andreea Thissen, a donat din lucrarile ei, niste lucrari realizate: „ cu toata inima, dragostea si lumina de la Dumnezeu. Las tot la o parte cand lucrez. Scopul lor e sa insenineze viata celor din jur.”

Tablourile realizate de Andreea Thissen au ajutat mai multi catei sa fie bine ingrijiti in adapostul Asociatiei Kola Kariola.

Beautiful White Flowers sunt tablourile cu suflet pe care le-am licitat si acum sunt fericitul posesor:

tablou Diana Andreea T

Diana Andreea Dogaru Thissen, pictor și designer originar din Iași, stabilit în prezent în Olanda. ”Aceste tablouri își propun să aducă lumină în suflet și în case. Acestea au o frumusețe aparte și sunt compoziții unicat care luminează și personalizează spațiul în care sunt expuse. Lucrările mele sunt o reprezentare a luminii, iubirii și purității, iar clipele în care lucrez sunt clipe în care Dumnezeu este cel mai aproape de mine”, a declarat Diana Andreea Dogaru Thissen.

V.M.