De 413 Vizualizari

Armani renunta la blanuri naturale, pentru toate liniile sale!

Casa de moda italiana – Armani – a anuntat ca nu va mai folosi blana naturala in colectiile sale, o miscare care va intra in vigoare o data cu producerea colectiei de toamna/iarna’16, care a fost prezentata presei din Milano la inceputul lunii martie.

Decizia venita de la o astfel de casa de moda influenta este vazuta ca o schimbare a regulilor de joc, cu o interdictie a blanurilor in toate liniile: Emporio Armani, Armani Jeans si Armani Exchange.

Brandul milanez, lansat acum mai bine de 50 de ani, de Giorgio Armani se crede ca a discutat cu Humane Society International si Alianta Fur Free, o coalitie formata din 40 de organizatii pentru protectia animalelor in 28 de tari care lucreaza pentru a pune capat comertului cu blanuri, in 2015.

Armani este o eticheta extrem de populara pentru elita covorului rosu, imbracand recent, un numar important de participanti la Oscaruri, printre care Cate Blanchett, Naomi Watts sau castigatorul Leonardo DiCaprio, iar o astfel de decizie va face valuri in cadrul pietei de moda italiana. Podiumurile din Milano sunt renumite pentru utilizarea blanurilor.

Cu toate acestea, a existat, de asemenea, o schimbare in cresterea popularitaţii brandului de blanuri false, precum Stella McCartney, folosind fibre sintetice care seamana izbitor cu cele naturale, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care Armani a luat decizia de a respinge blana reala.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X