Animalele pot vedea SPIRITELE? În trecut, se credea că animalele și oamenii au același tip de vedere, însă oamenii de știință demonstrează altceva. Ei bine, da. Oamenii de știință au dezvăluit faptul că pisicile și câinii pot vedea spirite.

Un studiu recent, realizat în cadrul Universității City, din Londra, a descoperit care sunt diferențele de vedere, între specii.

„Ți s-a întâmplat să ai impresia că animalul tău de companie poate vedea ceva, ce tu nu poți distinge? Ei bine, este posibil să ai dreptate. Conform acestui studiu, se pare că pisicile și câinii pot vedea în lumină ultraviolet și astfel se deschide o nouă lume a cercetărilor.

Lumina de tip UV este acea lumină violet, pe care oamenii o pot vedea, însă pe retină, există o suprafață care blochează această lumină. Oamenii de știință au întrprins studii pe mamifere: câini, pisici, urși, etc și au descoperit că mamiferele pot vedea prin lumina UV. Totuși, cred că este ceva mai mult de discutat pe această temă și trebuie cercetat mai mult acest plan.Eu și sora mea mai mică am observat de nenumărate ori cum pisica era atentă într-un spațiu, în care noi nu percepeam absolut nimic. Cel mai ciudat lucru s-a petrecut după moartea bunicului.

Pisica noastră, pe nume Mița, mieuna neîncetat și încerca mereu să prindă un obiect, invizibil pentru noi, dintr-un colț al camerei.Deci, cum poate urmări ceva invizibil?Apoi, la două săptămâni diferență, sora mea a văzut o umbră, în timpul unei paralizii a somnului.În același moment, pisica a început să se comporte ciudat și chiar părea speriată”.Tu crezi că animalele au astfel de puteri? Așteptăm părerile tale.