Sari la conținut
Home » Animalele fac izolarea mai ușoară. Proprietarii animalelor de companie sunt mai pozitivi

Animalele fac izolarea mai ușoară. Proprietarii animalelor de companie sunt mai pozitivi

  • de

Animalele fac izolarea mai ușoară. Foarte mulți proprietari de animale decompanie susțin că prezenta pufoșeniilor în casă fac izolarea mai ușoară.

Potrivit American Pet Products Association, trei sferturi dintre americani afirmă că prietenii lor blănoși îi ajută să facă față stresului măsurilor de carantină și că animalele fac izolarea mai ușoară lor și celor apropiați.

Un animal de companie este o responsabilitate pe viață

Mai mulți iubitori de animale sunt îngrijorați, aceștia trag un semnal de alarmă și spun că există riscul , odată ce pandemia se va termina, ca mai multe animale să fi abandonate. Asta deoarece mulți oameni nu se gândesc la un animal de companie ca la un angajament pe viață, ci doar ca la o jucărie temprară.

Câinii și pisicile pot trăi pînă la 15-20 de ani și au nevoie de un mediu stabil și familiar în care să crească. Așadar, în momentul în care adopți un animal de companie trebuie să te gândești la faptul că acesta presupune un angajament pe viață.

Un animal de companie are nevoie de îngrijiri speciale, vizite la medicul veterinar, tratamente, mâncare sănătoasă și jucării. Iar câinii trebuie să fie scoși de două ori pe zi la plimbare. Toate acestea costă timp și bani, iar multe persoane nu iau în calcul aceste lucruri înainte de a adopta un animal, doar pentru a-și satisface un capriciu.

Așadar, dacă te afli printre cei care doresc să adopte un animal de companie în această perioadă, sau oricând altcândva, gândește-te înainte la toate responsabilitățile pe care le vei avea, la cheltuielile necesare creșterii și îngrijirii acestuia sau la identificarea unei soluții de a plasa animăluțul la apropiați în cazul în acre nu mai poți să-i asiguri acestuia condiții de viață în care să simtă că este iubit și îngrijit.

Un animal de companie va fi mereu un bun companion care îți poate aduce multă bucurie și vei vedea că animalele fac izolarea mai ușoară.