Sari la conținut
Home » Animalele ajung să fie ADOPTATE datorită unei iubitoare de animale. Uite cum a REUȘIT

Animalele ajung să fie ADOPTATE datorită unei iubitoare de animale. Uite cum a REUȘIT

Zeci de mii de câini fără stăpâni rătăcesc peste tot în România, iar o tânără din Cluj, pasionată de fotografie, s-a gândit cum să ajute bietele animale să fie adoptate. A făcut sute de şedinţe foto cu patrupedele şi deja multe şi-au găsit familii adoptive în ţară, dar şi în străinătate.

Daniela este una din persoanele care au adoptat un căţel după ce a văzut fotografiile Kristinei. La fel ca ea şi persoane din Anglia sau Germania s-au îndrăgostit de personajele din creaţiile fotografice ale tinerei din Cluj-Napoca.Roxana: “Am apelat la ea pentru că fac foster de mulţi ani şi aveam nevoie de poze reuşite şi nu mă aşteptam să fie aşa de reuşite. Chiar ultimul căţel care a plecat în Germania a plecat datorită pozelor.”

Iubirea pentru căţei şi pisici, dar şi pasiunea pentru fotografie au determinat-o pe Kristina să înceapă un proiect voluntar în care o fotografie este cartea de vizită a unui căţel fără adăpostKristina Ajtai, fotograf: Acest proiect l-am început în ianuarie, am avut aşa o idee să facem ceva pentru ei pentru că mereu am adorat animalele, asta-i sigur!Reporter: Unde găseşti tu aceste cazuri?Kristina Ajtai, fotograf: Am postat pe Facebook şi vin oamenii la mine şi mai merg şi la adăposturi.

Multe din prietenele Kristinei o apreciază pentru ceea ce face şi o ajută la şedinţele foto.Iulia, prietena Kristinei: “Apreciez foarte mult ceea ce face pentru că este un proiect foarte nobil care ajută foarte mult pe toţi cei care se implică activ în adopţia animalelor”, potrivit stirileprotv.ro.