Zeci de mii de câini fără stăpâni rătăcesc peste tot în România, iar o tânără din Cluj, pasionată de fotografie, s-a gândit cum să ajute bietele animale să fie adoptate. A făcut sute de şedinţe foto cu patrupedele şi deja multe şi-au găsit familii adoptive în ţară, dar şi în străinătate.

Daniela este una din persoanele care au adoptat un căţel după ce a văzut fotografiile Kristinei. La fel ca ea şi persoane din Anglia sau Germania s-au îndrăgostit de personajele din creaţiile fotografice ale tinerei din Cluj-Napoca.Roxana: “Am apelat la ea pentru că fac foster de mulţi ani şi aveam nevoie de poze reuşite şi nu mă aşteptam să fie aşa de reuşite. Chiar ultimul căţel care a plecat în Germania a plecat datorită pozelor.”

Iubirea pentru căţei şi pisici, dar şi pasiunea pentru fotografie au determinat-o pe Kristina să înceapă un proiect voluntar în care o fotografie este cartea de vizită a unui căţel fără adăpostKristina Ajtai, fotograf: Acest proiect l-am început în ianuarie, am avut aşa o idee să facem ceva pentru ei pentru că mereu am adorat animalele, asta-i sigur!Reporter: Unde găseşti tu aceste cazuri?Kristina Ajtai, fotograf: Am postat pe Facebook şi vin oamenii la mine şi mai merg şi la adăposturi.

Multe din prietenele Kristinei o apreciază pentru ceea ce face şi o ajută la şedinţele foto.Iulia, prietena Kristinei: “Apreciez foarte mult ceea ce face pentru că este un proiect foarte nobil care ajută foarte mult pe toţi cei care se implică activ în adopţia animalelor”, potrivit stirileprotv.ro.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da