De 1139 Vizualizari

Animale, nu oameni! Hingherii fără suflet au distrus un câțel pentru todeauna. Atenție, urmează IMAGINI ȘOCANTE

Animale, nu oameni! Hingherii primăriei din Năvodari sunt de neînduplecat. MDPA, Mișcarea Dreptate pentru Animale, a postat o imagine șocantă pe pagina personal de socializare. Angajaţii Serviciului de Ecarisaj au fost filmaţi în timp ce maltratau un câine adunat de pe străzile oraşului.

Cei de la organizația pentru protecția animalelor au anunțat că vor depune o plângere împotriva hingherilor: ”Brute cu chip de om….. hingherii din Navodari! Hingherii primariei Navodari nu au înteles nici până acum că orice maltratare a animalelor este pedepsită de lege. Dupa plangerile ce le vom depune chiar astăzi, vor întelege!,  au scris cei de la MDSA.

În imaginile publicate pe pagina de socializare a MDPA se poate observa cu uşurinţă disperarea şi durerea din ochii acestui câine.

 

Brute cu chip de om….. hingherii din Navodari!Hingherii primariei Navodari nu au inteles nici pana acum ca orice maltratare a animalelor este pedepsita de lege.Dupa plangerile ce le vom depune chiar astazi, vor intelege!http://www.replicaonline.ro/un-caine-a-fost-chinuit-pana-la-sange-in-navodari-de-hingheri-video-310377/

Posted by MDPA Miscarea Dreptate pentru Animale on 6 Martie 2017

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X