Sari la conținut
Home » Animale de companie celebre. Personalitățile care le-au făcut cunoscute

Animale de companie celebre. Personalitățile care le-au făcut cunoscute

Chris Evans și câinele său, Dodger; Sursa foto: E! Online

Animale de companie celebre. Având în vedere că numărul de animale de companie abandonate și predate la salvări și adăposturi de animale a atins noi maxime, s-a vorbit mult despre importanța mișcării „adoptă, nu cumpăra”.

Aproximativ 6,3 milioane de animale de companie intră anual în adăposturile de animale din Statele Unite.

Au existat multe modalități unice de a ajuta la scoaterea acestor animale incredibile din adăposturi. Vă puteți întreba, dacă aceste animale își caută un cămin pentru totdeauna, de ce nu s-a spus ceva publicului larg?

Adevărul, în multe cazuri, este de-a dreptul înduioșător! Multe dintre aceste animale sunt adoptate chiar de pe platoul de filmare de către actorii lor sau de către alte persoane care lucrează la filme.

Printre acestea se numără și adopții în care sunt implicate unele dintre celebritățile noastre preferate. Iată câteva astfel de finaluri fericite.

Animale de companie celebre: Chris Evans și Dodger

În timp ce se afla pe platoul de filmare al filmului său din 2017, Gifted, Chris Evans a făcut cunoștință cu un câine de 1 an. Acesta era plin de energie și iubitor și „figurant” în timpul unei scene filmate în decorul unei canise.

După ce a descoperit că acest cățeluș era disponibil pentru adopție, lui Evans nu i-a luat mult timp să știe că așa trebuia să fie.

Astăzi, Evans relatează că Dodger joacă un rol esențial în rutina sa zilnică. Aceștia se îmbrățișează pentru a dormi și fac exerciții fizice împreună în mod regulat.

Sophie Turner și Zunni

Destul de multe animale au fost văzute pe platoul de filmare din Game of Thrones. Însă, unul în special a avut un final fericit.

Poate că Lady, lupul, a murit în serial, dar cu siguranță nu a fost sfârșitul legăturii dintre ea și Turner. Sophie și-a convins părinții să primească lupul, pe nume Zunni, în familie.

Sylvester Stallone, Cuff și Link

Sylvester Stallone și cele 2 țestoase Sursa foto People
Sylvester Stallone și cele 2 țestoase, Sursa foto: People

În istoria animalelor de companie adoptate de pe platourile de filmare, Cuff și Link au fost adoptați în 1976 de pe platoul de filmare al filmului Rocky.

Cei doi s-au bucurat de o viață lungă și fericită în casa Stallone. Deși nu este clar dacă mai sunt în viață în prezent, Stallone a împărtășit o postare în 2019 cu țestoasele în vârstă de 44 de ani. De asemenea, au avut o apariție cameo în CREED 2.

Animale de companie celebre: Sarah Jessica Parker și Lotus

O adopție mai recentă, Lotus s-a alăturat familiei Parker/Broderick în aprilie 2023. Aceasta a fost adoptată de pe platoul de filmare al sezonului 2 din And Just Like That.

În serial, Lotus a jucat rolul lui Shoe, pisica lui Carrie Bradshaw. Nu numai că Lotus a fost adoptat pentru a-și petrece restul vieții alături de Parker, dar va continua să fie în serial alături de ea.

Taylor Swift și Benjamin Button

Poate că acesta nu este un exemplu de platou de emisiune sau de film, dar Benjamin Button a devenit celebru datorită rolului său în videoclipul lui Swift pentru piesa ME! în 2019.

Când pisica a fost jucată în brațele lui Swift pentru a filma scena împreună, a început să toarcă. Animăluțul a știut imediat că aceasta era persoana lui pentru totdeauna.