De 1626 Vizualizari

Andreea Popescu și Delia, țepuite de vânzătorii de câini

Dansatoarea a vrut să cumpere un Pomeranian, cadou pentru cântăreață

 

Andreea Popescu, dansatoarea Deliei și una dintre cele mai bune prietene ale ei, a dorit să-i facă artistei un cadou pufos: un pui de câine din rasa Pomeranian, o rasă destul de rară încă în România și foarte costisitoare.

andreea si delia

Astfel, Andreea a început să caute canise care aduc acest tip de câine și a ajuns pe site-ul unor crescători din Iași, canisapremium.ro. A luat legătura cu ei, le-a trimis un avans și a rămas să aștepte sosirea puiului, dar acesta nu a mai apărut.

 

”Acesta este cadoul pentru Delia, de ziua ei”, a postat Andreea pe Facebook, dupa ce a trimis avansul pentru Pomeranian.

”Acesta este cadoul pentru Delia, de ziua ei”, a postat Andreea pe Facebook, dupa ce a trimis avansul pentru Pomeranian.

Pentru a-i avertiza și pe ceilalți doritori de Pomeranian sau alte rase că această canisă nu este deloc una de încredere, dansatoarea a postat un mesaj pe contul ei de Facebook.

delia caine andreea popescu

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X