De 952 Vizualizari

Andreea Marin și-a prezentat un nou membru al familiei

Este vorba de o pisică la care vedeta ține foarte mult.

Andreea Marin, cunoscută prezentatoare tv, s-a îndrăgostit de o pisică, la care ține foarte mult, și pe care a prezentat-o fanilor, pe pagina de Facebook. „Noul membru în familia noastra. Ea e Tigruta, originara din Valea Doftanei”, a spus Andreea Marin.

2 Comentarii

  1. Sa va triasca fetita si pisicuta . Sunt cei mai buni prieteni la vremuri grele . Sentimentele animalelor sunt sincere , nu cunosc banii si bijuteriile , au o actiune binefacatoare pentru stapanii care le iubesc . Nu fiti indiferenta la sentimentele acestor prieteni mici cu codita , au instinctele , mirosul , auzul , vazul mai dezvoltate decat oamenii . Deja se utulizeaza zooterapia la unele spitale . Copii care au crescut alaturi de animale sunt mai sanatosi , Sa aveti grija de ea.

  2. Ce stire despre nimic este asta? Ce ne intereseaza ce face o fosta prezentatoare tv, ca nu mai este acum… Ca mare lucru pentru omenire face femeia asta de ii prezentati toate basinile pe care le trage?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X