De 7253 Vizualizari

Andreea Ibacka: ”M-am atașat așa de tare încât am plâns cu sughițuri…”!

Andreea Ibacka: ”M-am atașat așa de tare încât am plâns cu sughițuri…”!

În urmă cu aproximativ cinci ani, Cabral, soțul Andreei,  era tare fericit pentru că în viața lui s-au întâmplat două lucruri minunate. În primul rând: a adoptat o cățelușă, care ulterior i-a pus numele Tiara, iar a-l doile lucru, după cum spune el, Andreea a devenit doamna Ibacka.

„De două luni o cheamă Tiara. De câteva zile o cheamă și Ibacka. Ea este noua membră a familiei. Cu ocazia asta am reușit să nu mai fiu cel mai negru din familie! :) „, a scris Cabral pe blogul personal. „Am reușit să nu mai fiu cel mai negru din familie”, a mai adaugat haiosul prezentator, de la PRO TV.

După trei ani și jumătate, cățelușa lor neagră împreuna cu Thor, zis si Iubi’, s-au hotărât să bată recordul de fertilitate și au dat naștere celor 11 suflete dintr-o singură lovitură.

Andreea Ibacka s-a implicat în creșterea puilor de Cane Corsa: ”M-am atașat așa de tare încât am plâns cu sughițuri la fiecare dintre puii care au plecat, oricum la prieteni și pe care îi vizitez, dar a fost o experiență foarte frumoasă și care m-a învățat foarte multe. Și despre mine, lucruri pe care nu le bănuiam. M-am trezit din trei în trei ore să alăptez puii, deci știu cum este”, a spus vedeta în timpul emisiunii.

Sursă foto: andreeapatrascu.ro/ Facebook

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X