De 1304 Vizualizari

Ancheta se muta la un alt nivel: Parchetul General a preluat cazul copilului mancat de caini

Bunica face dezvaluiri de nedescris!

Pentru ca a fost mediatizat intens si pentru ca este un dosar complex, in care sunt implicate si acuzate persoane care lucreaza in slujba statului, cazul micutului Ionut Anghel a fost preluat de Parchetul General.

Bunica alaturi de care se aflau copiii in acea zi a facut declaratii infioratoare astazi:

„Mi-a spus «bunica, aici ne jucăm… aici suntem, şi eu mă mutam cu banca… se mutau ei, mă mutam şi eu… În trei locuri m-am mutat, mă mutam din bancă în bancă după ei, după ei, după ei. Nu ştiu cum au dispărut, că eu nu cunoşteam parcul aşa bine”, spune obsesiv femeia, distrusă de durere şi de faptul că nu înţelege cum a fost posibil aşa ceva. Bunica lui Ionuţ crede că toţi câinii maidanezi trebuie să fie omorâţi: „Să-i omoare pe toţi, unul să nu rămână, să-i facă săpun”.

Femeia a zugrăvit, printre lacrimi, imaginea zguduitoare a copilului ucis de câini: „Să-l vedeţi cum este. Nu mai are o mână, capul e luat. Tot, tot, tot…. La faţă e tumefiat”.

Bunica a precizat că nu este de vină pentru cele întâmplate: „A fost o fracţiune de secundă. N-am fost nici eu vinovată, că sunt ca argintul viu copiii ăştia. Trebuia să mă duc imediat, dar eu tot aşteptam să vină”.

Sursa: Rtv.net

4 Comentarii

  1. nervosu enervat la culme spune:

    Toti asa-zisii „iubitori de animale” (eu as zice mai degraba „zoofili”) ar trebui sa fie OBLIGATI prin lege sa fie INDOPATI CU STRICNINA !

  2. Bunica are o mare vina.Se pare ca cel putin 20 de min. habar n-a avut unde-i sunt nepotii. Pericole sunt de tot felul , nu numai caini. Daca ii lua cineva in masina? Orice se poate intampla cu un copil, trebuie sa stai cu ochii pe el , mai ales in ziua de azi . Cat de departe era de copii ca nu a auzit nici tipetele copiilor sau cainii? Nici barem n-a vazut unde era mort copilul , l-a cautat politia.O sa aiba de tras cu propria familie , il are pe constiita,sa nu se mai scuze.

  3. Ai mare dreptate Anna…aceeasi intrebare mi am pus o si eu…unde era bunica??
    Infiorator ce s a putut intampla , insa 90% din vina ii apartine..daca mai conteaza…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X