Sari la conținut
Home » ALERTĂ la METROU! Un CÂINE a pus pe jar autoritățile

ALERTĂ la METROU! Un CÂINE a pus pe jar autoritățile

Alertă la metrou! Marius Chirca, fondatorul Asociației Kola Kariola este mereu pe drum..în salvarea unor suflete nevinovate. De această dată este vorba de o intervenție neașteptată. Un cățel aleargă de câteva zile pe întuneric între stațiile de metrou.La miezul nopții, Marius a încearcat să prindă câinele, dar de data aceasta echipa de salvare s-a mărit. Pentru acest demers au fost prezenți reprezentanţii ASPA, pompierii salvatori, reprezentanţi Metrorex şi Tudor Ionescu, strategul Capitalei pentru protecţia animalelor. Cu toții au intervenit pentru a salva patrupedul care se află de câteva zile printre şinele de tren.

 Operaţiunea de salvare a cățelului a fost dificilă. Au intervenit când curentul electric nu a fost întrerupt, iar salvatorii au parcurs kilometri întregi între staţii.
Cel care a pus bazele asociației Kola Kariola dorește să ia câinele acasă, dar până atunci, el dorește să nu aibă probleme și totul să decurgă normal. Pentru că nu are medic veterinar care să tranchilizeze câinele aflat pe șinele de la metrou din zona Piața Romană, Marius va trebui să accepte ajutorul angajaților de la ASPA. Cu toate acestea, nu au reuşit să scoată la suprafaţă câinele speriat.
Vom reveni cu detalii în cel mai scurt timp.
ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ: