De 1130 Vizualizari

Ăla mic de fura lenjerie intimă era un pisoi

O pisică i-a uimit pe locuitorii unui cartier din oraşul britanic Bedminster.

Mai mulţi locuitori ai oraşului Bedminster au constatat că au început să le dispară lucruri personale: lenjerie intimă, papuci şi bureţi de vase. Oamenii au intrat în alertă, crezând că au de-a face cu un hoţ cu apucături bizare, dar au rămas uimiţi atunci când au aflat că o pisică era cea care-şi însuşea obiectele. Norris, un pisoi în vârstă de doi ani, intra în casele oamenilor şi îi deposeda de bunuri. Revenit la stăpânii săi, acesta le atrăgea atenţia că a adus lucruri folositare.

Până la vârsta de un an s-a purtat frumos, dar apoi a devenit un infractor. În ultimele luni a început chiar să exagereze. Iniţial fura bureţi de vase, dar acum a ajuns să ia haine, inclusiv chiloţi, sutiene, pantaloni sau tricouri. La început ni s-a părut amuzanz, dar apoi fura din ce în ce mai mult şi am ajuns la concluzia că trebuie să returnăm bunurile. Din fericire, vecinii au fost amuzaţi de incidente„, a povesti Richard Windsor, stăpânul felinei. (A.C)

Tags:

Un singur comentariu

  1. Ponta, lasa zapacitule chilotzii doamnei Udrea in pace, ca iar te smotoceste dulaul al mare!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X