Sari la conținut
Home » Agresat de fostul lui stăpân, un patruped chinuit a fost salvat de o femeie cu suflet mare!

Agresat de fostul lui stăpân, un patruped chinuit a fost salvat de o femeie cu suflet mare!

  • de

Agresat de fostul lui stăpân, un patruped chinuit a fost salvat de o femeie cu suflet mare!

Micuțul patruped stătea ghemuit de frică să nu fie iar lovit!

Aruncat în stradă după ce a fost bătut extrem de tare de fostul său stăpân, un cățel a fost surprins în momentul în care stătea ghemuit, fără să mai aibă încredere în nimeni. Indiferent de câți oameni treceau pe lângă el, patrupedul era ignorat, nimeni nu era impresionat de soarta acestuia.

Spre norocul lui, o femeie cu suflet mare a decis să nu rămână indiferentă la nevoile animalului de companie.

Chiar dacă era încă afectat de loviturile primite de la fostul său stăpân, în principal în zona capului, bietul cățel încerca din răsputeri să îi mulțumească femeii care a decis să își rupă câteva minute din timpul ei.

De îndată ce veterinarul a putut să vadă câinele, l-a supus unui control amănunţit, explicându-le faptul că este prematur să tragă o concluzie în legătură cu însănătoşirea sa.

Însă, chiar dacă nu a putut trage o concluzie definitivă, medicul veterinar are și vești bune! Leziunea pare să nu fie una atât de complicată încât să nu se vindece cu timpul, și mult mai important, cu iubirea și grija familiei. El a explicat că patrupedul are nevoie de timp, însă este convins că acesta își va reveni pe deplin.

Ajuns înapoi la casa salvatoarei sale, căţeluşul reuşeşte să mănânce, să bea apă şi să se joace. Acum, toată lumea este impresionată de patruped, el reușind să alerge și să fie extrem de energic. În fiecare zi familia lui primește o doză serioasă de recunoștință prin intermediul unor îmbrățișări adorabile.

patruped
Un patruped salvat de pe stradă

După câteva săptămâni de la salvarea acestuia, patrupedul dă semne că își va reveni complet, mulțumită unui simplu gest al unei persoane cu suflet mare.