Sari la conținut
Home » Aflat un pas să moară de foame, un cățel abandonat se recuperează uimitor după ce este salvat!

Aflat un pas să moară de foame, un cățel abandonat se recuperează uimitor după ce este salvat!

  • de

Aflat un pas să moară de foame, un cățel abandonat se recuperează uimitor după ce este salvat!

Un cățel adorabil a primit o nouă șansă la viață!

Pe nume Alex, un câine a fost găsit extrem de slab, fiind la limita supraviețuirii, după ce s-a hrănit cu resturile găsite pe stradă. Totul avea însă să se schimbe în momentul în care a ajuns într-un adăpost, iar persoane dedicate au decis să îi schimbe viața complet.

„Când l-am întâlnit, Alex era foarte slăbit, însă ceea ce m-a atras la el a fost privirea lui înspăimântată şi pătrunzătoare”, a spus Diane Lundeen.

El a fost luat în grija unei femei cu suflet mare.

„A câştigat 10 kilograme în primele săptămâni de când se află în grija mea. Toate semnele arată că se va recupera foarte repede. “

Câinele, care cântarea numai 20 de kilograme, avea nevoie de o perioadă destul de lungă de recuperare.

„Am văzut un câine speriat, costeliv, care avea nevoie de ajutor şi acest lucru trebuia să se întâmple rapid. Să îl vezi îl poză este ceva, dar să îl vezi în realitate este extrem de emoţionant. Când l-am intalnit, nu am putut să-mi stăpânesc lacrimile şi să mă simt foarte tristă pentru el”, a spus femeia. „L-am îmbrăţişat, l-am sărutat pe cap şi i-am spus că totul este bine acum,”  a spus Deanna Theis, asistent director la Southern Animal Foundation.

Începutul a fost puțin mai greu, însă câinele a început să prindă din nou încredere.

„Ezita să părăsească de unul singur cuşca de transport. Dar când în cele din urmă a ieşit, m-a lins imediat pe mână şi a început să dea din coadă. “

De acum înainte patrupedul nu își va mai face griji cu privire la ziua de mâine, cu atât mai puțin la mâncare, iar fiecare zi va reprezenta o nouă ocazie în care să se bucure de viață.

Un cățel
Un cățel