De 1859 Vizualizari

Am aflat care sunt cei mai populari câini în SUA. Te vei ÎNDRĂGOSTI de ei imediat I VIDEO

Am aflat care sunt cei mai populari câini în SUA. Te vei îndrăgosti de ei imediat

Labradorul Retriever, cunoscut si sub denumirea de “cainele Sf. Ioan”, sunt cei mai populari câini din America.

Acești câini de rasă erau folosiâi de pescari la prinderea peștelui deoarece Labradorul este o rasa de caini carora le place sa se scalde in apa si sa inoate. Dupa cum si spune numele „retriever” este si un caine de aport.

Potrivit wikipedia.ro, Labradorul Retriever isi are originile in provincia canadiana Newfoundland, fiind un caine de aport, iar mai tarziu, dupa antrenarea acestuia a fost folosit si pentru vanatoare. Pescarii il foloseau pentru aducerea spre tarm a plaselor in care era prins pestele. Labradorul Retriever a ajuns pentru prima data in Europa, in Anglia, la jumătatea secolului al XIX-lea, fiind adus de vasele pescaresti portugheze. Conform altei teorii, aceasta rasa a fost adusa cu mult inainte in Portugalia, teorie intarita si de faptul ca “labrador” in limba portugheza inseamna „muncitorul campului, al pamantului”.

Labradorul nu este un câine prietenos și nu necesită o ingrjire atentă. Trebuie însa periat de 3 ori pe săptămana, iar curățatul urechilor trebuie făcut în fiecare săptămână.

Most Popular Dog Breed In The U.S.

Labrador Retrievers are officially the most popular dogs in the U.S.

Publicată de Animalist pe Vineri, 18 noiembrie 2016

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X