Sari la conținut
Home » Află povestea de film a unui tânăr abandonat de părinți. Adolescentul care salvează animale de pe străzi

Află povestea de film a unui tânăr abandonat de părinți. Adolescentul care salvează animale de pe străzi

Află povestea de film a unui tânăr abandonat de părinți.  Din ce în ce mai mulți tineri abandonați se implică în diferite proiecte, iar oamenii rămân impresionați de abilitățile pe care le au acești copii fără părinți. Cösti Ţitiriga este unul dintre cei care s-au remarcat în urmă cu cinci ani. În ciuda faptului că are doar 17 ani, el salvează animalele abandonate și maltratate de pe străzi.

Cum a început totul

Povestea lui a început în urmă cu cinci ani, când a decis să își urmeze pasiunea, aceea de a salva animale. Cu toate că locuiește într-un centru de plasament, el are mare grijă de  animalele cu probleme pe care le salvează.

Costi are un mare vis: să aibă propriul său adăpost pentru animale abandonate. Îți dorești un adăpost nou dar bugetul nu îi permite momentan să realizeze construcția. În acest sens, el caută un asociat care să se implice la fel de tare ca el în salvarea câinilor și pisicilor abandonați.

„Eu sunt Costi Titiriga, mulți dintr-e dumneavoastră mă cunoasteti, am împlinit vârsta frumoasa de 17 ani, luna asta fac 5 ani de când salvez animale abandonate, sau maltratate, de pe strada sau din pădure…

Cresc la un centru de plasament, iar acest lucru ma învățat sa fiu mai bun.
Îmi doresc din tot sufletul sa am un adăpost de câini, un adăpost al meu…. Am pasiunea de a salva câini, pisici, și îmi plac foarte mult caii.”

Este foarte greu sa ai adăpostul tau, costa foarte mulți bani pe care eu nu ii am…

„Este foarte greu sa ai adăpostul tau, costa foarte mulți bani pe care eu nu ii am…
Pana când voi găsii soluția de a putea sa îmi construiesc acest adăpost, îmi doresc sa găsesc o persoana la fel de iubitoare de animale ca mine, care sa își sacrifice casa de la țara, sa ne permită sa putem salva câteva suflete, sa pot lucra cu acea persoana pentru a salva cu atât mai multe animale…..”, scrie Costi pe Facebook.