De 9722 Vizualizari

Află care sunt cele mai obraznice animale de companie!!!

TOP 10 - Rase de caini cu TUPEU

 O echipă de cercetători de la o companie americană a stabilit, în urmă cu trei ani, un top zece al celor mai năzdrăvane animale de companie.

boxer

 

10. Boxer

Tina Wismer, director medical pentru Poison Control Center ASPCA, SUA, a declarat următoarele: “Boxerii sunt nonconformişti și au nevoie de exercițiu zi cu zi”. „Un câine obosit este un câine bun”, a spus ea pentru news.discovery.

 

 

beagle 9

9.  Beagle

În urma unui sondaj, câinii din rasa Begale sunt trecuţi pe lista animalelor de companie obraznice pentru obiceiul lor ”prost” de a săpa excesiv şi pentru lătratul în contradictoriu.

shih_tzu 8

8. Shih Tzu

Gingaşi, drăguţi, nevinovaţi, dar foarte curioşi de felul lor, câinii din rasa Shih Tzu au ajuns pe locul opt. Nu le plac persoanele autoritare, iar tot ce prind sub botic se numeşte “AL MEU!”.

pitbull

7. Pit Bull Terrier

Pit Bull Terrier-ul a fost trecut pe locul şapte. Cercetătorii spun că oaspeții ar trebui să fie întotdeauna informați cu privire la această rasă. De felul lor sunt foarte curioşi şi căută în genţi diferite obiecte ce le stârnesc interesul.

german hepherd 6

6. Ciobănesc German

Cu privire la acest sondaj, pe locul şase se află ciobăneştii germani. Directorul acestui studiu a concluzionat: ”Aceşti câini au foarte multă energie, iar dacă această energie nu este canalizată în activităţi adecvate, ei pot intra în bucluc făcând stricăciuni prin casă şi ingerând obiecte periculoase”.

-yorkshire_terrier 5

5. Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier se află pe locul cinci. Câinii din această rasă au o dimensiune destul de mică, ce le permite să se strecoare în locuri nepermise. Yorkshire-ul Terrier are nevoie de multa mișcare şi din acest motiv sunt tentaţi să facă numai prostioare.

golden_retriever 4

4. Golden Retriever

Golden Retriever este o rasă trecută pe lista celor mai iubiţi câini de companie. Încă de la naştere posedă un bagaj de abilităţi deosebite, dar, cu toate acestea, intră în bucluc foarte repede din cauza curiozităţii excesive. Le place să-şi bage nasul (la propriu!)  unde nu le fierbe oala şi deseori îşi tratează musafirii cu gesturi indecente.

chiuahua 3

3. Chihuahua

Originar din Mexic, în ultimul timp a devenit foarte răspândit printre iubitorii de animale. Wismer a spus despre exemplarele din această rasă că: “sunt ca nişte mici aspiratoare”, pentru că ei sunt tentaţi să mănânce orice, fiind imediat clasate pe locul trei.

persana

2. Pisicile Persane

Aceste feline sunt uneori foarte răutăcioase, chiar şi cu stăpânii şi nu acceptă alt animal în casă.

labrador1

1. Labrador-ul

Labrador-ul Retriever a câştigat titlul de CEL mai OBRAZNIC animal de companie! Directorul acetui studiu, Tina Wismer, a spus: „Labradorii sunt foarte populari și sunt o rasă foarte isteaţă, dar au și gura mare!”. Şi, cum gălăgia excesivă este supărătoare pentru oricine…asta i-a propulsat, pur și simplu, pe primul loc…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X