De 2727 Vizualizari

ADORABIL! Ce face un Pit Bull când stăpânul îi cântă o serenadă / VIDEO

ADORABIL! Ce face un Pit Bull când stăpânul îi cântă o serenadă! Dacă vă întrebați de ce câinii din rasa Pit Bull sunt cotate niște animale agresive, greu de dresat și gata să sfâșie fară vreun motiv? Ei bine, specialiștii spun că fața lui este fiorosă, iar asocierea cu ringul de lupta – ne pot induce ușor acest stereotip.

Dar poate ar trebui intrebat si Doogie, Pit Bull-ul din clipul de mai jos, ce parere are despre acest lucru! Poate va si raspunde, daca va putea lua o pauza din „dragalirea” stapanului sau, care s-a decis sa-i cante amicului său patruped… o serenada ale cărei versuri îi sunt special dedicate…

Asa că, după cum spun proprietarii de câini din această rasă, Pit Bull-ii sunt la fel de dulci ca oricare alti câini. Ei sunt capabili sa iubeasca si sa se lase iubiti si alintati, daca persoana de langa isi doreste acest lucru.

Dacă nu sunteți convinși de acest lucru, priviti cum se bucura acest patruped atunci când stăpânul îi fredonează melodia preferată.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X