Sari la conținut
Home » Adoptat dintr-un adăpost, un câine salvează viața unei păsări colibri! Acum, ei sunt cei mai buni prieteni

Adoptat dintr-un adăpost, un câine salvează viața unei păsări colibri! Acum, ei sunt cei mai buni prieteni

  • de

Adoptat dintr-un adăpost, un câine salvează viața unei păsări colibri! Acum, ei sunt cei mai buni prieteni.

Patrupedul a dat dovadă de o empatie ieșită din comun!â

Ed Gernon l-a văzut pe Rex la un adăpost local, și a realizat imediat că patrupedul era animalul de companie potrivit pentru el. Anumite semne de pe corpul său indicau unele confruntări cu alte animale, ceea ce a dus la o avertizare din partea personalului din adăpost.

După ce a trăit cea mai mare parte a vieţii pe străzi, el a trebuit să înveţe cum să vâneze pentru a supravieţui. Indiferent însă de dificultățile apărute,  Ed era hotărât să-i ofere o şansă lui Rex.

Câinele s-a ataşat repede de noul său proprietar. Celor doi le plăcea să se joace împreună cu discul şi, de asemenea, să facă plimbări lungi prin Whittier, California, oraşul natal al lui Gernon.

A observat o micuţă pasăre colibri căzută pe pământ.

Dar apoi a observat o respiraţie slabă şi şi-a dat seama că încă o mai putea salva. A luat-o acasă şi a început să o îngrijească cu gândul că îşi va reveni.

Gernon a fost uimit de reacţia lui Rex la vederea păsării colibri, pe care a numit-o Hummer. Fostul câine al străzii a refuzat să părăsească pasărea neajutorată.

De asemenea, el a învăţat-o să zboare cu ajutorul unui uscător de păr. Încet, dar sigur, pasărea a început să-şi recapete puterile.

Adoptat dintr-un adăpost